POKUŠAO OBJASNITI

Komičar opisao kako ga je Tom Kruz pokušao vrbovati u scijentologiju

Video je sada ponovo postao viralan otkako su Kruza ismijali tijekom dodjele Zlatnih globusa.

Tom Kruz. Instagram

L. S. R.

12.1.2023

Američki glumac Set Rogen (Seth) otkrio je kako ga je Tom Kruz (Cruise) jednom prilikom pokušao vrbovati da se pridruži njegovoj Scijentološkoj crkvi. Rogen je to opisao prilikom gostovanja kod Hauarda Šterna (Howard Stern) prije dvije godine, ali video je sada ponovo postao viralan otkako su Kruza ismijali tijekom dodjele Zlatnih globusa.

- Imali smo neki sastanak s njim. I došao je meni i Džudu Epatovu (Judd Apatow) i počeo s pričom. Rekao je: "Dajte mi samo da vam objasnim o čemu se zapravo radi. Ako mi dozvolite samo 20 minuta, da vam objasnim o čemu se tu radi, mislit ćete da nema je.... šanse da je to moguće." Ja sam mislio bi li takva reakcija uopće bila dobra. Zamislite da sam ja njemu krenuo s takvom pričom o Jevrejima, pa da dobijem odgovor - nema je.... šanse da je to moguće -  ispričao je  Rogen.


Kaže da je to bio bio to veoma intenzivan trenutak među nama trojicom.

- Džud i ja nismo znali šta ćemo, pogledali smo se, nismo znali hoće li nas uspjeti preobratiti, jesmo li toliko slaba uma, hoćemo li se izvući. Mislim, ako su uvukli Kruza u tu priču, kako neće mene koji sam vrlo slaba uma. No, srećom, brzo smo se prebacili na tematiku o filmovima i izbjegli smo metak - ispričao je Rogen u šaljivom tonu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.