SIMPATIČNO

Darko Lazić udijelio novi nadimak svojoj djevojci

Već nekoliko mjeseci uživaju u skladnoj ljubavi

Darko Lazić i Katarina. Instagram

N. A.

11.2.2023

Pjevač Darko Lazić već nekoliko mjeseci uživa u skladnoj vezi sa fitnes instruktoricom Katarinom. Pronašao je novu sreću pored stare ljubavi, a ovaj par koristi svaki slobodan momenat da provede zajedno.

Darko se nedavno vratio iz Australije gdje je imao turneju, a koliko je nedostajao novoj djevojci govore i novi snimci koje su objavili na društvenim mrežama.

Lazić je podijelio nekoliko zanimljivih videa iz automobila, a djevojci Katarini je dao i novi nadimak koji je nasmijao sve njegove pratioce.

- Znate evo, ima jedna djevojka koja se zove krpelj, evo je ovdje iza mene. Moj krpelj - rekao je Darko dok je snimao djevojku.

Darko Lazić. Instagram

Podsjetimo, Darko je nedavno u jednoj emisiji otvoreno govorio o smrti oca, a priznao je sa suzama u očima da mu je njegova smrt najveći životni udarac.

- Jako mi je bilo teško kada sam ga izgubio, jer sam ga izgubio na jako glup način. On je otišao da se operiše, nažalost nešto se desilo, ne znam da li je anesteziolog ili nešto drugo, ne mogu nikoga da krivim, njega nema pa nema. Napravljena je ta greška i on se nije probudio iz anestezije, nažalost se to desilo tako - rekao je Darko u jednoj emisiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.