OKOM KAMERE

Fotografije sa crvenog tepiha koje bi slavni parovi najradije uništili

Sitne svađe i trzavice nezaobilazan su dio svake ljubavne, ali i poslovne veze

Fotografije s crvenog tepiha - Avaz
Fotografije s crvenog tepiha - Avaz
Fotografije s crvenog tepiha - Avaz
Fotografije s crvenog tepiha - Avaz
Fotografije s crvenog tepiha - Avaz
A. Č.

18.2.2023

Sitne svađe i trzavice nezaobilazan su dio svake ljubavne, ali i poslovne veze. I dok mi takve trenutke možemo imati u javnosti bez straha da će nas netko snimiti, to nije slučaj i sa slavnim osobama.

Premijera filma "Don't Worry Darling" rediteljice Olivije Vajld (Wilde) u Veneciji u septembru prošle godine bez sumnje je jedan od najneugodnijih trenutaka na crvenom tepihu u pop-kulturi u novijoj historiji.

Olivia Vajld i Heri Stajls

Iako su Olivia Vajld i Heri Stajls (Harry Styles), koji je u filmu imao jednu od glavnih uloga, bili u romantičnoj vezi u to vrijeme, nisu pokazivali nikakvu vrstu prisnosti. Nisu stajali jedno pored drugog, nisu se gledali niti si uputili ijednu riječ što je pokrenulo lavinu nagađanja da su prekinuli.

Da bi situacija bila još neugodnija glavna glumica Florence Pugh odbila je promovirati film. Navodni razlog? Bila je razočarana činjenicom da je Olivija započela aferu s 10 godina mlađim muškarcem upravo na snimanju ovoga filma iako je bila u vezi s Jasonom Sudeikisom s kojim ima dvoje djece.

Majli Sjarus i Lijam Hemsvort

Netrpeljivost je bila vidljiva i na licu Majli Sjarus (Miley Cyrus) i Lijama Hemsvorta (Liam Hemsworth) na premijeri filma "Avengers: Endgame u Los Angelesu" 2019. godine. Miley je pozirala pred fotografima kraj svojeg tadašnjeg supruga u svojem prepoznatljivom stilu – privlačeći pažnju odvažnim gestama.

Snimatelji na crvenom tepihu uspjeli su uhvatiti kako joj Liam ispod glasa govori: "Možeš li se ti jednom normalno ponašati?"

To ju je povrijedilo i odgurnula ga je od sebe, a elementi ove večeri ugrađeni su u njezinu hit pjesmu "Flowers" koje i dalje dominira.

Irina Šajk i Bredli Kuper

Da nešto nije kako treba između manekenke Irine Šajk (Irina Shayk) i Bredlija Kupera (Bradley Cooper) bilo je jasno svima koji su vidjeli njihove zajedničke fotografije s Wimbledona 2016. godine. 

Američki glumac i ruska manekenka bili su u vezi kada su odlučili pogledati finalni meč između Miloša Raonića i Andyja Murraya. No po njihovim hladnim gestama i izrazima lica, bilo je vidljivo da su posvađani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.