NAJBOGATIJI ČOVJEK

Djevojka Džef Bezosa na Oskaru pokazala nove grudi

Ne odvaja se od nove ljubavi Loren Sančez

Loren Sančez i Džef Bezos. Instagram

N. A.

15.3.2023

Održana je 95. dodjela Oskara, najvažnije i najglamuroznije večer godine u svijetu filma, a poslije same ceremonije održana je i tradicionalna žurka magazina "Vanity Fair" koja je okupila samu kremu Holivuda i najpoznatije face šoubiznisa.

Na ovaj parti stigao je i Džef Bezos (Jeff), treći najbogatiji čovjek planete i to u društvu djevojke Loren Sančez (Lauren Sanchez), od koje se praktično ne odvaja od dana kada su objelodanili svoju vezu.

Milijarder je izabrao klasično crno odijelo upotpunivši ga leptir mašnom, ali je njegova izabranica zato privukla sve poglede u prilično smjeloj toaleti koja je pobrala brojne reakcije na društvenim mrežama, nikog ne ostavivši ravnodušnim.

Atraktivna 53-godišnjakinja uskočila je u glamuroznu crnu haljinu čiji je gornji dio u formi bodija, a donji je potpuno providan, ali ukrašen specifičnim radom, odnosno vertikalnim i horizontalnim prugama sa šljokicama.

Ovu toaletu krasi i impozantan dekolte koji je otkrio bujne grudi ove voditeljice. Ova toaleta time dokazuje da Loren ima mnogo samopouzdanja.

Ona je izdanje upotpunila jednostavnim sandalama sa crnim kaišićima, te dijamantskim prstenom i narukvicom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.