ZARUČNICA RONALDA

Uplakana Georgina u šou govorila o smrti sina

Niko ne zna kako mi je, rekla je Rodrigez

Georgina Rodrigez. Printscreen

H. J. I.

17.3.2023

Partnerica nogometaša Kristijana Ronalda (Cristiano 38), manekenka Georgina Rodriguez (29), govorila je o smrti njihovog sina. Georgina detaljno o tome govori u nastavku svog dokumentarca "I Am Georgina", a to da se rasplakala, vidi se i u trejleru.

Kako kaže, "najbolji i najgori trenutak" u životu dogodio joj se u aprilu 2022. godine, kada je rodila kćerku Belu (Bella) i kada je njezin brat blizanac preminuo tokom porođaja.

- Prati me 40 miliona ljudi, ali niko ne zna kako se ja osjećam. Ove godine doživjela sam najbolji i najgori trenutak istovremeno... Život je težak, a ja imam razloge da nastavim dalje i da budem snažna - rekla je kroz suze Georgina.

- Prioritet su mi porodica i moja djeca. Tako sam sretna i tako zahvalna. Život je težak, život ide dalje. Imam razloga da nastavim dalje i budem snažna - rekla je Georgina u traileru za dokumentarac i istaknula da joj je Ronaldo bio velika podrška u najtežim trenucima.

Ronaldo i Georgina su u vezi od 2017. godine, a prvo zajedničko dijete Alanu Martinu dobili su krajem iste godine. Ronaldo već ima sina Kristiana Juniora i blizance Evu i Matea.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.