ŠPANSKI MEDIJI

Klara prevarila Pikea sa Gvardiolom, fanovi poručili da je zaslužio

Ako ste poznati, pokušavaju vam pronaći mane, poručio fudbaler

Pike i Klara. Instagram

N. A.

7.4.2023

Svi su upoznati s činjenicom da su fudbaler Žerar Pike (Gerard Pique) i pjevačica Šakira (Shakira, 46) prekinuli svoju dugogodišnju vezu u kojoj su dobili dva sina, Milana (8) i Sašu (Sashu, 6). Španski odbrambeni igrač, koji je tada prevario svoju partnericu, nije pokazao puno kajanja zbog svojih postupaka nakon što je Šakira saznala da ju je prevario sa studenticom Klarom Marti (Clarom, 23).

Ipak, prema navodima "Sporta", Klara nije bila vjerna Pikeu te je imala tajnu vezu s Pepom Gvardiolom (Guardiola 52), bivšim trenerom FC Barcelone. Isto tako, priča se kako Gvardiola poznaje Klaru jer su njegova djeca pohađala istu škola kao i ona. 

Niko nije mogao zamisliti ovaj ljubavni trokut, ali fanovi pišu kako također niko nije sumnjao da Pike može prevariti Šakiru pa se upravo to i dogodilo, a nagađa se da je student afera s bivšim trenerom bila osveta Pikeu koji joj je iza leđa bio s mladom advokaticom.

Čini se da na društvenim mrežama nema nikakvih problema između Klare i Pikea, ali poznato je da svijet interneta rijetko predstavlja stvarnost. U vezi s tim, fudbaler je ranije u intervjuu s Žerarom Romerom progovorio o lošim komentarima i potrebi za odobravanjem pa se osvrnuo kako se on s tim nosio.

- Rođeni smo da radimo što god želimo. Ako se neko ne slaže, nije me briga. Ako ste poznati, pokušavaju vam pronaći mane. Ako ste uspješni, to je zato što imate mnogo novca. Ako niste uspješni, neuspjeh ste. Uvijek je isto. Živi svoj život - zaključio je.

Inače, Pikeove posljednje četiri faze Lige prvaka pratilo je više od 2 miliona ljudi širom svijeta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.