GLUMAC

Džeremi Rener ispričao koji kolega mu je pomogao da se oporavi

Paul Rud se našalio s gulmcem, rekavši mu kako ima želju da ga jednog dana upozna

Rener: Povrijedio nogu. Twitter

E. A.

12.4.2023

U jednoj emisiji u kojoj je gostovao glumac Džeremi Rener (Jeremy Renner), otkrio je kakvu je poruku dobio od svog kolege i prijatelja Pola Ruda (Paul Rudd).

Glumac Rener uspješno se oporavlja od nesreće koja ga je zadesila u januaru ove godine, kada je grtalica za snijeg prešla preko njegove noge i dovela ga u kritično stanje. 

Oporavljao se od povrede

Tako je slavni glumac nedavno gostovao u emisiji "Jimmy Kimmel Live", gdje je otkrio kako je prolazio njegov oporavak, ali i da mu je glumac Pol Rud često dolazio u posjetu te ga pokušavao oraspoložiti lažnim Cameo snimkom, gdje će mu kao slavna ličnost poželjeti brz oporavak.

- Hej, Jerry, čujem da si imao nesreću. Potukao si se s grtalicom? Uglavnom, samo sam htio poslati ovaj snimak. Stvarno je od srca i nadam se da se osjećaš bolje. Zvuči kao da jesi. Očigledno, ti si prilično čvrst momak - izjavio je Rud u snimku.

Uljepšavao mu dane

Pol Rud se našalio s gulmcem, rekavši mu kako ima želju da ga jednog dana upozna. A "posavjetovao ga je i da "naredni put ostavi snijeg da se sam otopi".

Rener je u emisiji naveo da je Pol Rud jedan od najsmješnijih tipova koje poznaje te da mu je uljepšavao dane oporavka svojim posjetama i pozivima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.