"IMA SE, MOŽE SE"

Njihovi satovi koštaju kao nečiji stan: Ove poznate ličnosti rasipaju se novcem

Kada pogledamo sve izvođače koji se bave rep muzikom, Relja možda nosi i najeftiniji sat od kolega iz njegove branše

Elena Kitić, Relja Popović, Devito. Instagram / Avaz

A. O.

15.4.2023

Poznate ličnosti u Srbiji najviše vole da se hvale skupocjenim satovima. Nije ni prvi ni poslednji put da se o ovome piše, a ovo su samo neki novi vlasnici aksesoara koji ne žale novac kada je ova vrsta luksuza u pitanju, piše Kurir. 

Ali, gdje ima tu se i prosipa.


Saša Kovačević. Instagram

Saša Kovačević

Pjevač je već dugo na estradi i uspješno gradi svoju karijeru, pa nije ni čudo što je odlučio da sebe počasti satom marke Roleks čija je cijena 30.000 eura (oko 60.000 KM).


Devito. Facebook

Devito

Jasno nam je da je reper opterećen satovima, i da to cijeni više od bilo kog aksesoara pa je svoju devojku umjesto prstenom, kako svi to obično rade, vjerio skupocjenim satom. Devito je još na početku karijere počastio sebe satom čija je cijena 44.405 eura. U pitanju je marka brenda ICED OUT Cartier Santos.


Relja Popović. Instagram

Relja Popović

Kada pogledamo sve izvođače koji se bave rep muzikom, Relja možda nosi i najeftiniji sat od kolega iz njegove branše. Reper već dugo u svom vlasništvu ima Roleks sat od bijelog zlata čija je cijena 13.600 eura (oko 27.200 KM).


Elena Kitić. Facebook

Elena Kitić

Vjerovali ili ne ova mlada zvIJezda, kćerka Mileta Kitića i Marte Savić, u svom vlasništvu ni manje ni više ima sat koja košta 45.000 eura (oko 90.000 eura). Radi se o brendu Audemars Piguet i on je napravljen od ružičastog zlata.


Baka Prase. Instagram

Baka Prase

Jutjuber važi za nekog ko današnjoj omladini možda i ne prezentuje prave vrijednosti, ali, kako on kaže, sve je zaradio poštenim radom. Baka vozi najskuplje automobile na javnoj sceni, a jedan je i od onih koji imaju najskuplje blago na ruci. On nosi sat marke Roleks čija je cijena 55.000 eura (oko 110.000 KM). Jutjuber na ruci ima nečiju gajbu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.