MET GALA

Reperica se šokirala kada je ugledala Džareda Letoa u kostimu mačke

Nije skrivala zaprepašteni izraz lica

Džared Leto i Lizza. TikTok/Print Screen

N. A.

2.5.2023

Džared Leto (Jared) pojavio se u kostimu mačke i tako postao senzacija ovogodišnje Met Gale, a reakcija reperice Lizo kad je na crvenom tepihu ugledala divovsku bijelu mačku postala je hit na društvenim mrežama.

Ovogodišnja Met Gala posvećena je slavnom dizajneru Karlu Lagerfeldu, zbog čega su se neki odlučili obući u kostim mačke, u smislu posvete slavnoj ljubimici dizajnera, mački Čupet (Choupette).

Jedna od njih je reperica Doja Kat, koja se potpuno uživjela u ulogu, ali pažnju na crvenom tepihu ukrao je Džared Leto, pojavivši se u kostimu bijele mačke, a mnogi su ostali zbunjeni, ne znajući ko se skriva ispod kostima.

No, niko nije bio iznenađeniji od reperice Lizzo, koja nije skrivala zaprepašteni izraz lica kad je ugledala divovsku mačku na crvenom tepihu.

@accesshollywood Stars had the best reaction to #JaredLeto showing up as a cat (Choupette) to the 2023 #MetGala ♬ original sound - Access Hollywood

- Ko je ovo - pitala je izbezumljena reperica dok se grlila s mačkom, a njena reakcija je postala viralna.

Komentari ispod videa nizali su se jedan za drugim: "Ovo je najbolji trenutak s Met Gale", "Džared Leto se pojavio u kostimu mačke samo kako bi uplašio Lizzo."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.