VODI KOMPANIJU

Ivanu Knoll jedan od najpoznatijih TikTokera pitao čime se bavi, njen odgovor ga šokirao

Mnogi tvrde da može biti samo direktorica Only Fansa

Ivana Knoll. Instagram

N. A.

15.5.2023

Jedan od najpoznatijih TikTokera na svijetu, Daniel Mak (Mac) pitao je Ivanu Knoll čime se bavi, a njen odgovor ga je pomalo začudio.

Naime, rekla mu je da je direktorica, tačnije da ima svoju kompaniju. Zanimalo ga je kako se zove njena kompanija, a ona je odgovorila da mu to ne može reći.

- U kojoj industriji - zanimalo je TikTokera. Pokazala je rukama na svoje tijelo i rekla da je to tajna.

@itsdanielmac She Is A CEO Of A Major Company? 🤯 #formula1 #entrepreneur #wealth ♬ original sound - DANIEL MAC

Naravno, njegovi pratitelji prepoznali su Ivanu kao djevojku koja se proslavila na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru. Neki korisnici spomenute društvene mreže su je uvrijedili navodeći kako se bavi "najstarijim zanatom" i da samo može biti direktorica Only Fansa. Ipak, jedna djevojka je napisala da ona zapravo ima vlastiti brend kupaćih kostima.

Ivana je nakon fudbalskih utakmica počela da prati boks, košarku te utrke formule 1. Na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu pozirala je s vozačem Ferrarija Čarlsom Leklersom (Charlesom Leclercom).

Nakon posjete Azerbejdžanu, stigla je u Miami. Posmatrala je utrku održanu u kompleksu stadiona Hard Rock. Također se pojavila u boksu nekoliko ekipa, među kojima su Alpine, Aston Martin i Ferrari.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.