POGINULA MLADA DOKTORICA

Hana nakon nesreće u Sarajevu: U BiH su ratnici za tastaturama, ništa se nije promijenilo od smrti Edite i Selme

U Sarajevu se ponavlja 2016. kada su živote izgubile Edita i Selma, vozač prošao kroz crveno i usmrtio ih na pješačkom prijelazu, navela je ona

Hadžiavdagić Tabaković: Pogođena tragedijom. Instagram / Facebook

S. S.

27.5.2023

Influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković oglasila se na društvenim mrežama nakon što je u Sarajevu sinoć poginula mlada doktorica Azra Spahić.

Nju je usmrtio Armin Berberović, koji je upravljao Mercedesom pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole. Berberović je povrijedio još dvije djevojke.

- U Sarajevu se ponavlja 2016. kada su živote izgubile Edita i Selma, vozač prošao kroz crveno i usmrtio ih na pješačkom prijelazu. Sanjin Sefic suđen je na 17,5 godina zatvora.

2023. ništa se nije promijenilo!

Ubijena je Azra Spahić, mlada doktorica, a njezina kolegica dr. Suljić u teškom je stanju te ima prijelom vratne kičme…što znači da će ostati invalid (ispravite me ako griješim). 

Ništa se nije promijenilo osim što Armin Berberović nije imao položen vozački i što je imao i alkohol u krvi...isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene mercedese koje nisu zaradili niti zaslužili. A što radi država? Što policija?

Ne kontrolira dionicu koja je svaku večer mjesto utrke onih koji u gaćama imaju smoki pa to nadomjeste kada stisnu papučicu gasa…

Ne, država ne radi ništa da zaštiti narod od takvih. Prije nekoliko dana u sred bijelog dana projurio je bijesni auto pored Vječne vatre i umalo me pokupio na trotoaru. Ne na cesti nego na trotoaru!

U Srbiji narod danima protestuje! U Srbiji narod želi promjenu! U BiH su ratnici za tastaturama. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio. Tačka - napisala je Hadžiavdagić Tabaković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.