SLAVNI GLUMAC

Oglasio se Robert De Niro nakon što mu je unuk pronađen mrtav u stanu

Duboko sam uznemiren zbog smrti mog voljenog unuka Lea, rekao je De Niro

Robert De Niro. Printscreen

A. O.

3.7.2023

Unuk slavnog glumca Roberta De Nira, Leonardo De Niro Rodrigez, pronađen je mrtav u 19. godini života.

Kako je izvor za Daily Mail otkrio, pored njega je pronađen bijeli prah, na tanjiru, a tragovi nasilja nisu pronađeni.

De Niro se oglasio nakon teške porodične tragedije i zamolio sve da se porodici pruži privatnost u ovim teškim trenucima i istakao da je veoma uznemiren zbog svega.

- Duboko sam uznemiren zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na saučešću koje dobijamo od svih vas. Molimo da nam se pruži privatnost kako bismo u miru žalili zbog gubitka našeg Lea - rekao je De Niro za Daily Mail.

Podsetimo, Leonardo je pronađen kako sjedi na stolici u svom jednosobnom stanu od 950.000 dolara, a kako se dalje navodi, ne postoji ni jedan znak bilo kakve traume.

Naime, kćerka slavnog glumca Drena De Niro objavila je na Instagramu fotografiju mladića uz emotivnu poruku.

- Moj prelijepi anđele. Voljela sam te bez riječi i opisa od trenutka kada sam te osjetila u stomaku. Bio si moja radost i moje srce i sve to bio je čisto i realno u mom životu. Voljela bih da sam sa tobom sada. Voljela bih da sam sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušat ću da idem dalje i da raširim ljubav i svjetlost koju sam zbog tebe osjećala, jer sam bila tvoja mama. Bio si toliko voljen i cijenjen, i voljela bih da je ljubav mogla da te spasi. Mnogo mi je žao bebo. Počivaj u miru i u raju moj dragi dječače - pisalo je u objavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.