DRAMATIČNO STANJE

Mnoge žene dožive istu sudbinu: Je li zbog stanja Ane Nikolić kriv loš laserski tretman?

Potrebno je liječenje ozbiljnog doktora dermatologa jer ovakve povrede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje.

Ana Nikolić. Printscreen

D. R. / Blic.rs

3.7.2023

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić došla je u centar pažnje regionalnih medija nakon objave njenih fotografija s  oštećenim licem u "živim ranama"

Mnogi su posumnjali da je Ana u ovakvo stanje došla zbog  uzimanja nedozvoljenih supstanci, no pjevačica je to demantirala.

Prema pisanju Blica, ovo je posljedica lošeg laserskog tretmana i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju ljepše i mlađe. 

Spaljivanje kože

- Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno povjerila lice nekom nestručnom i sebi nanjela ozbiljne posljedice takvom odlukom - naveo je izvor Blica.

Kako se navodi, za ovakvo stanje potrebno je liječenje ozbiljnog doktora dermatologa jer ovakve povrede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje. 

- Dobro je ako se obratila doktorima, kao što piše jer će oni jedini znati šta činiti. Tu mora da bude dugoročno liječenje. Ne može ovo da se sanira za par mjeseci, mora se voditi računa i da ne ostanu ožiljci. Sa druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva - piše Blic.rs.


Lice Ane Nikolić. Printscreen

Inače, o Ani se već danima piše i zbog optužbi bivšeg rijaliti učesnika Darija Šogorovića koji je rekao da ga je ona seksualno napastvovala.

Teške optužbe

- Svi su me unaprijed opomenuli da je ona malo specifičan lik, ali nisam shvatio da je baš toliko specifična. Ubrzo smo se našli. Ona je došla sa svojom ekipom, a ja sa svojom. Nas dvoje smo sjeli sami za jedan sto. Pokušao sam da s njom uspostavim normalnu konverzaciju, ali nažalost neuspješno. Sve vrijeme se ponašala strašno i pričala je samo neke gluposti sa seksualnom konotacijom. 

Ponavljala mi je kako sam sladak, kako joj je drago što su joj poslali tako slatkog momka kakav sam ja. Tu sam već bio jako razočaran njenim stavom i ponašanjem, ali pustio sam je jer sam mislio da će prestati da se glupira - rekao je, između ostalog, Šogorović za Kurir.

Ana je na optužbe da je seksualno uznemiravala pjevača odgovorila žestoko da se za tako nešto ide u zatvor, te da zna ko ga je na to nagovorio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.