KOLUMBIJSKA ZVIJEZDA

Stajling Šakire na Vimbldonu izazvao burne reakcije širom svijeta

Dok jedni smatraju da je ovakav stajling neprimeren za ovako važan sportski događaj, drugima se ipak dopada i ne vide ništa loše u tome

Šakira u novom izdanju. Instagram

D. R.

17.7.2023

Kolumbijska pop pjevačica, planetarno popularna Šakira, prisustvovala je juče teniskom meču između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva.

Naime, ono što je privuklo najveću pažnju je provokativan stajling pjevačice, za koji mnogi tvrde da nije primjeren za ovakve događaje.

Pjevačica je ponijela teksas top, raskopčanu košulju i dugu suknju, a sve je upotpunila patikama i malom bijelom torbom.

Dok jedni smatraju da je ovakav stajling neprimeren za ovako važan sportski događaj, drugima se ipak dopada i ne vide ništa loše u tome.

"Potpuno neprimeren stajling za ovakav događaj", "Mogla bi jednom da se obuče kao normalna osoba", "Osoba bez stila", "Bilo ko drugi bi bio izbačen sa tribina zbog ovakvog oblačenja", "Lepa i talentovana, ali pogrešno odevena za Vimbldon", "Meni se dopada, stajling je skroz na mestu", "Žena apsolutno ima stila", "Diva koja bi dobro izgledala i u džaku", samo su neki od komentara na pomenutoj stranici.

Podsjetimo, Šakira se prošle godine rastala poslije 12 godina ljubavi, od fudbalera Đerara Pikea, a nedavno je progovorila o odnosu s njim i otkrila da ju je varao - što je bilo presudno za njihov razlaz.

Iako su najprije istakli da ne žele dalje da komentarišu, te da će ostati u korektnim odnosima zbog djece, ubrzo su počeli da isplivavaju skandalozni detalji njihovog odnosa.

Iako se do sada samo nagađalo o tome da li je Đerar bio nevjeran majci svoje djece, mada je sve upućivalo na to da zaista jeste tako, pjevačica je sada otvorila dušu i otkrila sve detalje razlaza sa fudbalerom.

Kako je rekla, da joj je partner nevjeran saznala je dok joj je otac bio na intenzvnoj nezi, a ona se brinula o njemu.

"Došao je u Barselonu kako bi me utješio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog raskida", rekla je pjevačica o svom ocu za "People en Español".

"Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj", ispričala je ona dalje i istakla da je sanjala o braku kakav imaju njeni roditelji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.