NAKON LJUBAVNOG BRODOLOMA

Slavica Ćukteraš objavila fotografiju sa novim momkom

Pjevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela

Slavica Ćukteraš. Instagram

D. R.

25.7.2023

Pjevačica i bivša zvijezda "Granda", Slavica Ćukteraš, uživa u ljubavi sa novim momkom.

Par je vezu krio, budući da se ljubav rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, a nakon što je sve otkriveno, oni sada definitivno uživaju i objavljuju zajedničke fotografije.

Jedna takva je osvanula i na njenom profilu, a Slavicu na pomenutoj slici vidimo bez trunke šminke dok pozira sa Vladimirom Acićem.

Slavica Ćukteraš s novim momkom. Instagram

Komentari su se samo nizali, a mnogi ističu da pjevačica djeluje nikad sretnije i ispunjenije.

Sukobi s bivšim suprugom

Podsjetimo,Slavica Ćukteraš je nedavno prijavila bivšeg supruga za prijetnje. Prema njenoj izjavi datoj policiji, on joj je rekao da će joj "uzeti dijete".

U trenutku prijave Vladimir nije bio u Srbiji, pa je u subotu u pratnji advokata saslušan u policiji. Tada je takođe prijavio svoju bivšu suprugu za prijetnje putem poruka.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, 25. juna ove godine, podnijelo je prijedlog da se hitna mjera privremene zabrane približavanja.

Razvela se prije tri godine

Pjevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dijete, prioriteti se mijenjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dijete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dijete živi u gunguli, a drugo kada dijete živi u miru -  izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gdje je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vješto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a kćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine. Pjevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se poslije razvoda i vratila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.