LJUBAV I MODA

"Fashion weekend Jahorina": Senidah otvorila muzički spektakl

Publika uživa u muzici balkanske trep zvijezde

Senidah - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
L. S. R.

18.8.2023

Od 17. do 20. avgusta održava se drugi po redu umjetničko-modno-muzički spektakl „Fashion weekend Jahorina“.

Olimpijski centar Jahorina i agencije za marketing i promociju „Signature“ su u toplim julskim danima na Jahorini sa svojim kreativnim timom snimili originalnu kampanju „Ljubav i moda na Jahorini“ i time najavili “jedinstveno sofisticiran događaj u regionu“.

U okviru ovog događaja večeras koncert ima  balkanska trep zvijezda Senidah, za koji vlada veliki interes.

Ona je uoči koncerta obećala dobro zabavu i ispunila je obećanje.

I ove godine Verica Rakočević, Milica Opačić, Amina Hasanbegović, Predrag Djuknić, Jovana Petković, Bata Spasojević i još desetak nekih od najuspješnijih modnih imena iz zemlje domaćina, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije prikazat će svoje originalne kreacije pod svjetlom planinskog sunca na vrhu Jahorine.

Pridružit će im se i najpoznatiji domaći modni brendovi "Sana Linea" i "Alma Ras", ali i revija „Kostim kroz epohe“, nastala u saradnji s Narodnim pozorištem RS.

Najznačajnija glumačka imena iz regije poput Branka Đurića Đure, Jelene Gavrilović, Zale Đurić, Milutina Mime Karadžića i drugih na sceni FWJ izvest će evergrin muzičke numere iz filma „Ljubav i moda“: „ Devojko mala“, "Sonja“, „Ljubav ili šala“...

"Fashion weekend Jahorina" najavio je još posebnosti, te panel-diskusije sa svojim učesnicima o temama „Film i moda“ i „ Kada se sretnu moda i biznis“. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.