ZAHTJEVA LUKSUZAN ŽIVOT

Bivša supruga Kevina Kostnera želi veću alimentaciju: Malo je 129.000 dolara mjesečno

Dizajnerica torbica tvrdi da bi glumac trebao plaćati više za alimentaciju

Kevin Kostner i Kristina Baumgartner. People

D. R.

27.8.2023

Bivša supruga Kevina Kostnera (Kevina Costnera) Kristina Baumgartner (Christine Baumgartner) navodno želi da glumac dublje zavuče ruku u svoj novčanik kada je u pitanju mjesečna alimentacija za djecu, tvrdeći da 129.000 dolara mjesečno nije dovoljno za održavanje životnog stila njihove djece.

Privatni avioni i luksuzni odmori

U pravnim dokumentima koje je dobio TMZ Baumgartner (49) navodno traži od suda da joj Kostner (68) plaća oko 175.057 dolara mjesečno kako bi njihovo troje djece moglo živjeti isti stil života sa svakim roditeljem. Baumgartner navodno tvrdi u dokumentima da djeca žive sa svojim tatom u kompleksu na plaži vrijednom između 65 i 95 miliona dolara i da putuju privatnim avionima dok su s njim na luksuznom odmoru.

Dizajnerica torbica tvrdi da bi glumac trebao plaćati više za alimentaciju "kako bi djeca mogla ići na slične odmore kad su s njom, a to je ispravno čak i ako isplate alimentacije također poboljšavaju Kristinin stil života".

Kevin Kostner i Kristina Baumgartner. Instagram

Baumgartner je dodala da je to jednostavno standard koji zahtijeva kalifornijski porodični zakon i da samo 175.000 dolara "neće biti dovoljno za repliciranje Kevinovog životnog stila, ali će biti dovoljno da joj omogući da djeci pruži životni stil koji je relativno usporediv".

Dokazi o finansijama

Ovaj zahtjev dolazi nakon što je Baumgartner optužila Kostnera za "uskraćivanje" dokaza o njegovim finansijama u podnesku Vrhovnom sudu Kalifornije, koji je dobio People.

Baumgartner tvrdi da je glumac otkrio da je imao 102 miliona dolara imovine 2004. godine, kada su potpisali predbračni ugovor. Ali sada se, tvrdi ona, glumčeva neto vrijednost gotovo učetverostručila, na 400 miliona dolara - s oko 24 miliona dolara u gotovini.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.