VELIKA TRAGEDIJA

Enis se emotivnim riječima oprostio od poginulog učesnika "Večere za 5 na selu" i "Superpara"

Davor Andročec poginuo u saobraćajnoj nesreći u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovin

Enis Bešlagić sa Meri i Davorom Andročec. Instagram

L. S. R.

27.8.2023

Davor Andročec iz Stare Gradiške bio je kandidat RTL-ova kulinarskog šoua "Večera za 5 na selu" te je sa suprugom Meri sudjelovao u prošloj sezoni "Superpara".

Život je tragično izgubio u saobraćajnoj nesreći u petak poslijepodne u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovini, piše RTL.

Porodica na prvom mjestu

Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima, te otac, djed i suprug. Uvijek je isticao kako mu je porodica na prvom mjestu, a upravo su se Meri i on zbog djece i unuka odlučili prijaviti u "Superpar" te kako bi svima pokazali da su godine samo broj, prenosi "Slobodna Dalmacija".


U "Večeru za 5 na selu" prijavio se zbog novog iskustva i upoznavanja novih ljudi. Od njega se oprostio i Enis Bešlagić:

Voziš se sada Davore po nekim drugim i ljepšim prostranstvima

- Teško sam mogao pronaći sliku na kojoj je Davor sam bez svoje Meri. Emisije u kojima radim upoznajem mnogo ljudi i svaki put ni sam ne znam koliko nekome značim i koliko neko meni znači dok ta osoba ne završi svoj put na ovom svijetu… Davor je volio svoju Meri i živio za svoje unuke, djecu i prijatelje…

Teško je to sve objasniti i znam koliko je bio sretan i zbog našeg odnosa, jer smo imali jedno kvalitetno druženje na emisiji "Superpar", a to su bili Meri i Davor za mene. Voziš se sada Davore po nekim drugim i ljepšim prostranstvima ostvaljajući iza sebe mnogo onih koji te se sjećaju po dobru, pozitivi i iskrenosti. Neka je mir i zdrava glava tvojoj porodici u ovim teškim trenutcima tuge i boli…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.