DOŠLA BEZ PARTNERA

Adriana Lima zablistala na filmskom festivalu u Veneciji

Adriana je prije nekoliko dana proslavila prvi rođendan svog trećeg djeteta

Adriana Lima zablistala. AP

Z. K.

4.9.2023

Adriana Lima, manekenka, pojavila se na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Veneciji gdje je zablistala u dugoj haljini otvorenih leđa. Na crvenom tepihu snimljena je sama, bez svog partnera Andrea Lemersa (Lemmer).

Premijera filma

Lima je došla na premijeru psihološkog akcijskog trilera „The Killer“, reditelja Dejvida Finčera (David Fincher), u kojem glavne uloge imaju Sofija Šarlote (Sophia Charlotte), Majkl Fasbender (Michael Fassbender) i Tilda Svinton (Swinton).

Adriana je prije nekoliko dana proslavila prvi rođendan svog trećeg djeteta, sina Ciana (Cyan). Dječak je prvo dijete Adriane i njenog partnera Lemersa. Adriana iz bivšeg braka ima dvije kćerke, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Sienu (Sienna), koje dijeli sa srbijanskim košarkašem Markom Jarićem.

Adriana je nedavno progovorila koliko joj je teško pao porod u 42. godini.

Borba s kilogramima

- Porod me uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan samu sebe moram podsjećati da moram prihvatiti svoje novo tijelo, ali i učiniti sve što mogu da ga čim prije dovedem u red - rekla je manekenka u razgovoru za People.

- Osjećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vježbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom tijelu u četrdesetima. I to je u redu jer tijelo u različitoj životnoj dobi reagira različito na iste podražaje - dodala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.