ZABLISTALE U ITALIJI

Otkud ljepotice iz regiona na crvenom tepihu u Veneciji

U nedostatku svjetskih zvijezda, stigle ljepotice iz regiona

Slavne dame iz regiona zablistale na crvenom tepihu. easylife

5.9.2023

Glamur se vratio u Veneciju, povodom ove godine jubilarnog 80. izdanja Filmskog festivala. Svečani festival trajat će do 9. septembra.

“Znam kako dišeš”

Publika ima priliku da pogleda premijere velikih imena, Sofije Kopola (Coppola), Dejvida Finčera (David Fincher), Vudija Alena (Woody) i Romana Polanskog, ali i novu bosanskohercegovačku seriju.

“Znam kako dišeš” Jasmile Žbanić i Damira Ibrahimovića je u glavnom programu i to će biti prvi put da će jedna televizijska serija s ovih prostora svoju premijeru imati na tako pretižnom svjetskom događaju. Premijera serije bit će održana 6. septembra.

Na crvenom tepihu pozirali su glumice i glumci, filmaši i poznati modeli.

80. izdanje

U pratnji Couture Brands Engagement Managerice za „L’Oreal Adria-Balkan“ Ivane Petković Čevra, u Veneciji su gostovale i neke slavne dame iz regiona, među kojima je bila i naša Džejla Ramović.


Džordž i Amal Kluni. people.com

Osim naše lijepe pjevačice, crvenim tepihom prošetale su Izabel Kovačić, glumica Milena Radulović, novinarka i televizijska voditeljica Dragana Kosjerina, te model Aleksandra Bogdanska.


Leyla Hajrović. Instagram

Leyla Hajrović, influenserica i supruga bh. nogometaša Izeta Hajrovića, pojavila se na crvenom tepihom Filmskog festivala u Veneciji, gdje je prisustvovala premijeri filma "Ferrari".

Prošetala je u kreacijama Stele Mekartni (Stella McCartney) i Amine Hasanbegović, a pažnju je privukla neobičnom punđom na vrhu glave. Na sebi je imala haljinu boje limuna na jedno rame s dodatkom voluminoznog ogrtača.

Na nogama je imala otvorene sandale na potpeticu brenda „Bettina Vermillion“, a na Filmski festival stigla je na poziv „Armani Beauty“. Za njenu šminku bio je zadužen upravo „Armani Beatuy“ tim, a izgled je upotpunila komadima nakita brenda „Hermes“. Podsjetimo, 80. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji umnogome je pogođeno štrajkovima glumaca te je u Italiju pristiglo tek nekoliko holivudskih zvijezda. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.