LJUBAVNI BRODOLOM

Džo Džonas i Sofija Tarner se oglasili povodom razvoda: "Postoje mnoge priče..."

Prije nekoliko dana sve su glasnija bila šuškanja da se par razvodi

Džo Džonas i Sofija Tarner. Instagram

D. R.

7.9.2023

Pjevač Džo Džones (Joe Jonas) i zvijezda Igre prijestolja Sofija Tarner (Sophie Turner) oglasili su se nakon vijesti o razvodu.

- Nakon četiri prekrasne godine braka zajedno smo odlučili prekinuti. Postoje mnoge priče o tome, ali ovo je doista zajednička odluka. Nadamo se da svi mogu poštovati našu privatnosti i privatnost naše djece - napisali su u zajedničkoj izjavi.

Podsjećamo, Džonas je podnio zahtjev za razvod braka u sudnici u Majamiju i angažirao je advokata. "Daily Mail" došao je do dokumenata sa suda u kojima se navodi da je njihova veza "nepovratno prekinuta". Par želi dijeliti skrbništvo nad svojom trogodišnjom kćerkom Vilom (Willom) te jednogodišnjom kćerkom čije ime još nisu otkrili, iako se u papirima navodi pod inicijalima D.J.

Prije nekoliko dana sve su glasnija bila šuškanja da se par razvodi. Izvori kažu da su imali ozbiljne probleme u posljednjih šest mjeseci. Navodno se u posljednja tri mjeseca Džo sam brinuo za njihovo dvoje male djece, čak i dok je njegov bend bio na turneji po SAD-u.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.