OSJEĆA SE BOLJE

Džejmi Fox vratio se na posao: ''Od prve minute na setu smijao se i šalio uz ostatak ekipe...''

Glumac je u bolnici završio u aprilu, a nikada nije otkrio šta mu je zapravo bilo

Džejmi Foks se oporavlja. Richard Shotwell/Invision/AP

M. Z.

10.9.2023

Glumac Džejmi Foks (Jamie Foxx, 55) oporavlja se od medicinskih komplikacija koje je nedavno imao te se vratio na posao. Kako prenosi ''People'', glumica Kristen Redford Tom (Radford Thom) radila je s njim na reklami za BetMGM i rekla kako je glumac ''ljubazan, skroman i humorističan''.

Bio je smiješan

Opisala ga je kao ''kuglu punu energije''. Otkrila je i da joj je raditi s njim bilo izrazito ugodno te da je glumac otvoreno pričao sa svim članovima ekipe.

- Koliko god je bio privatan, bio je otvoren oko svoje situacije, ali nam nije rekao šta se tačno dogodilo. Bio je drag. Bio je smiješan. Njegova mogućnost improvizacije je bez premca. Cijeli set se smijao njegovim šalama. Talentiran je na najprirodniji mogući način - rekla je Kristen.

Kreativni direktor agencije 72andSunny Geno Burmester rekao je za ''People'' da je Džejmi u svakom trenutku donosio svoju harizmatičnu energiju.

- Od prve minute na setu se smijao i šalio s ekipom. Uvijek je uključen, čak i kad je kamera ugašena. Pričao je ostatku ekipe najbolje priče koje su ikad čuli, a njegove imitacije su bile savršene - rekao je.

Bio u bolnici

Glumac je u bolnici završio u aprilu, a nikada nije otkrio šta mu je zapravo bilo. Njegova kćerka Korin (Corinne) fanovima je tada rekla da je imao ''medicinsku komplikaciju'', ali Džejmi ni ona nikada nisu razjasnili o kakvoj je komplikaciji riječ. Tokom boravka u bolnici jako se malo znalo o njegovom stanju.

- Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikad neću. Znam da su brojni čekali i htjeli čuti novosti, ali da budem iskren, nisam htio da me vidite takvog - rekao je Džejmi nakon što je izašao iz bolnice, piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.