KRIVA JE MEGAN

Pogledajte neprijatan susret princa Harija i Bekamovog sina

Navodno je Megan optužila Viktoriju Bekam da je odavala informacije o njima

Princ Hari. Independent

Dž. H. M.

10.9.2023

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji svjedoče o odnosu princa Harija i Bekamovog sina. Princ i Bruklin Bekam Pelc sreli su se u Majamiju, a, kako pišu američki tabloidi, obojica su se uputili na utakmicu LAFC-a protiv Intera iz Majamija.

Odavala informacije

Na društvenim mrežama, tačnije na X-u (nekadašnjem Twitteru) pojavio se video u kom su tjelohranitelji vojvodu od Saseksa na brzinu sproveli pored Bruklina i njegove supruge Nikole. Hari je pogledao prema paru, ali nije ih pozdravio. Oni su stajali po strani dok je fokus bio usmjeren na princa.

Ovaj događaj dodatno je produbio glasine o prekidu prijateljstva Bekamovih s Harijem i Megan. Navodno je Megan optužila Viktoriju Bekam da je odavala informacije o njima nakon što je u nekolicini medija izašla - njena bjuti rutina.

Inače, Amerikanci pišu da je Hari utakmicu na kojoj je glavna zvijezda bio Leo Mesi (Messi) gledao iz VIP lože koja se plaća 9.000 dolara po utakmici.

Medijski stupci ranije su se punili i odnosnom Viktorije Bekam i Bruklinove supruge Nikole. Navodno ni njih dvije se nisu slagale, a mnogo se pisalo i o odnosima u porodice.

- Namjeravala sam i stvarno sam željela da Viktorija dizajnira haljinu, a onda je nekoliko mjeseci prije Viktorija shvatila da njen atelje to ne može da uradi pa sam morala da odaberem drugu haljinu. Nije rekla ne možeš da je nosiš, niti sam ja rekla da ne želim da je nosim - izjavila je Nikola, koja dolazi iz bogate porodice Pelc.

Nesuglasice između snahe i svekrve su počele uoči vjenčanja Bruklina i Nikole, koje se odvilo u aprilu 2022. u SAD. Viktorija je navodno htjela da bude uključena u pripreme oko ovog glamuroznog vjenčanja i htjela je da dizajnira vjenčanicu za Nikolu, ali to se nije dogodilo. Šuškanja oko razmirica u porodici Bekam sve su glasnija u zadnje vrijeme, pa je Nikola iskoristila priliku kada je njen suprug dao intervju za novo izdanje časopisa Vanity Fair, te je dala svoju verziju ove priče.

Nisu bili sretni

Bekamovi nisu bili sretni kako se porodica njihove snahe ophodila prema njima na vjenčanju, Navodno zamjeraju Pelcovima što im nisu obezbijedili mjesto za velikim stolom za kojim su sjedili mladenci i uži članovi porodice Pelc. 

Viktorija i Dejvid imali su utisak kako su ih isključili iz sinovog vjenčanja i osjećali su se kao uljezi u cijeloj ovoj priči i od tada su odnosi između Pelcovih i Bekamovih zahladili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.