POZNATA VODITELJICA

Nikolinu Pišek napali na ulici, a onda joj je stigla gnusna poruka

Voditeljica je progovorila o neugodnoj situaciji koja joj se dogodila

Nikolina Pišek. Instagram

M. Z.

27.9.2023

Voditeljica Nikolina Pišek na Instagramu se opširno raspisala o neugodnoj situaciji koja joj se dogodila.

Napisala šta joj se dogodilo

- Upozoravaju me da ne iznosim javno konfliktne situacije u kojima se nađem, pa to i ne radim. Jer da radim, bilo bi ih deset. Svaki dan. Želim samo istaknuti jednu odvratnu stranu ljudske prirode koja korespondira s prirodnim instinktom životinje koju nazivamo hijena. Hijena se, sasvim prirodno, hrani strvinama i životinjama koje su ranjene. Ja sam se, slijedom životnih okolnosti, našla u ovoj drugoj skupini. I sada dolaze hijene. U mom slučaju hijena je uobličena u stariju, dobro situiranu gospođu, vjerojatno sretno ubračenu, malo isfrustriranu dosadom jer je muž vjerojatno više ne primjećuje, koja slobodno vrijeme ubija kruzirajući gradom u svom SUV-u i nalazeći pogodne žrtve. A ja sam sve samo ne pogodna - dodala je.

Nikolina Pišek Voditeljica - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

- Da skratim dugu priču. Zaustavila sam se ispred pošte sa 4 žmigavca, kao još nekoliko ljudi, čekajući da mi prijateljica dobaci neki paket. Draga gospođa staje točno pored mene, blokira promet i počinje mi docirati, da ne mogu doći iz Beograda i mahati i ovdje pištoljem kao tamo?! Ja gledam uokolo, da shvatim obraća li se meni. Na to ona upire prstom, i inzistira - tebi! Znam tko si ti! Ja je pitam, tko ste vi, jeste li komunalni redar? Na to ona uzvraća, što tebe briga tko sam ja. Ja odgovaram - ne pričam s osobama koje mi se ne predstave. Kreće prometna gužva jer je gospođa u naletu pravdoljubivog bijesa blokirala promet, napravila zastoj, ljudi trube i negoduju. Ja shvaćam da pristojno ne mogu prekinuti agoniju, jer je hijena nanjušila plijen i gospođu pošaljem u mjesto na kojem sunce ne sije. Nikad - dodala je voditeljica, kojoj je lani iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović.

Priča tu ne završava.

Objavila pismo. Instagram

- Sutradan dobivam poruku s fotografijom papira utaknutog ispod brisača automobila u mojoj ulici, iste boje, iste marke, ali drugog tipa, registracija isto stranih, ali pogrešnih. “Pitanje. Jel ovo namijenjeno meni ili tebi? Pitam jer sve mogu prihvatiti, osim da sam uličarka. Uličar bi bilo ispravnije”, nastavila je Nikolina uz fotografiju poruke koju je dobila.

- Sirota gospođa. Ni auto nije u stanju pogoditi. Da ne govorim o gramatici. O pravopisu. Zamišljam je kako se šulja ulicom pod okriljem mraka i slavodobitno stavlja poruku sretna postignutim. Na pogrešan auto. Koja metafora promašenog života. I još se potrudi strelicom ukazati na ptičji nered na staklu. Pogrešnom staklu - dodala je.

- A ja joj stvarno želim da nađe sreću i da joj bude dobro u životu. I da shvati da ranjene samohrane majke nisu žrtve. Jesu ranjene. Ali žrtve nisu. Lavice su. I stoga nemojte nikada, ali baš nikada podcijeniti ranjenu samohranu majku. Nikada - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.