TVRDE FANOVI

Ona je mrzi: Ana Vintur šokirala svijet onim što je uradila Kim Kardašijan

Vintur je sjedila prekriženih ruku i naizgled ignorirala Kardašijan, okrenuvši se da pogleda u drugom smjeru prema Dejvidu Bekamu

Kardašijan na reviji s majkom i Vintur. AP

E. Ć.

30.9.2023

Fanovi su uvjereni da je Ana Vintur (Anna Wintour) "otpilila" Kim Kardašijan (Kardashian) jer se premjestila nakon što je najpoznatija starleta sjela pored nje na reviji Viktorije Bekam (Victoria Beckham).

Međutim, čini se da su u krivu, jer je 2Page Six" objavio da je Vintur sjedila pored Kardašijan tokom revije. Čak su u jednom trenutku snimljenje kako razgovaraju. No vratimo se na početak, prenosi Story.hr.

Internetom kruži snimka na kojoj Kardašijan sjeda pored glavne urednice Voguea. Vintur je sjedila prekriženih ruku i naizgled ignorirala Kardašijan, okrenuvši se da pogleda u drugom smjeru prema Dejvidu Bekamu (David), koji je sjedio s druge strane modne guruice.

Fanovi su zaključili da se nakon toga Vintur ustala i odmaknula se od Kardašijan jer se na jednom isječku vidi kako Kim sjedi sama pored Bekama, dok Vintur nema na vidiku.

Kardašijan, odjevena u ružičastu svilenu haljinu, čak je izgovorila nešto što sliči na "Osjećam se tako loše" dok je razgovarala s umirovljenim sportistom, iako nije bilo zvuka koji bi potvrdio što je točno rečeno.

- Ana se preselila?, Oh, Ana je bijesna, Kimberli bi trebala popraviti odnos s Anom i Ana je zbilja mrzi - samo su neki od brojnih komentara.

S Kim su na reviju došli majka Kris Džener (Jenner) i Kori Gembl (Corey Gamble). Reviju je pratio i Dejvid Bekam s troje djece Harper, Kruzom (Cruz) i Bruklinom (Brooklyn).

Kim Kardašijan s majkom. AP

Reviju su gledale i Pamela Anderson, Olivia Palermo, Eva Longoria, Lisa Rina i Džena Lajns (Jenna Lyons).

U septembru prošle godine Vintur je "otpilila" Kardašijan na Fendijevoj reviji na Sedmici mode u Njujorku. Na snimci koja je tada kružila vidjelo se kako Vintur srdačno razgovara sa Sarah Džesikom Parker (Jessica), a kad ju je Kardašijanpokušala pozdraviti, ignorisala ju je.

Vintur je zabranila Kardašijan da prisustvuje Met Gali 2012., a jedan insajder je tada tvrdio: "Ana mrzi Kim". Međutim zvijezda "Kardašijanki" od tada je posjećivala brojne Met Gale, a tri puta je bila i na naslovnici američkog Voguea, prenosi "Story.hr".

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original - madamefigarofr
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.