IGOR KOJIĆ

Severinin bivši pokazao voljenu ženu: Ona je najveća ljubav

Od razvoda sa Severinom, mnogi su se pitali ko je osvojio njegovo srce

Igor sa Severinom. Instagram

Dž. H. M.

4.10.2023

Emotivni život Igora Kojića u posljednje vrijeme prilično je turbulentan. Od razvoda sa Severinom, mnogi su se pitali ko je osvojio njegovo srce, a zatim je u javnosti isplivala informacija o njegovoj vezi sa mladom glumicom Teodorom Bjelicom.

Par je raskinuo poslije nekoliko mjeseci veze, a emotivni život Igora Kojića ponovo je postao tema broj jedan.

Igor i Teodora. Instagram

- Igor i Teodora su raskinuli prije nekoliko sedmica. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da Igor nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. 

Sjela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vrijeme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu djevojku – rekao je za medije izvor blizak Igoru.

Ipak, da li je Kebin sin našao novu djevojku javnosti nije poznato, ali je otkrio ko je u njegovom životu najvažnija žena i najveća ljubav.

Nataša Kojić. Instagram

Igor je objavio fotografiju sestre Nataše, a komplimenti na račun njene ljepote počeli su da se nižu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.