SUPRUGA NOGOMETNE LEGENDE

Ko je Sarajka koja je privukla pažnju na premijeri Bekamovog dokumentarca

O Andrei Rajačić malo se zna

Rajačić sa bračnim parom Bekam. Instagram

L. K. P.

4.10.2023

Francuski nogometaš Tieri Anri (Thierry Henry) nakon propalog braka s glumicom Nikol Meri (Nicole Merry) zaljubio se u Sarajku Andreu Rajačić o kojoj se malo zna. Par se upoznao u Španiji, dobili su zajedno troje djece, a ona je rado viđen gost na društvenim događanjima u britanskoj prijestolnici.

Lijepa Sarajka i slavni nogometaš vezu su potvrdili 2008. godine. Iako su mnogi pisali kako je ona manekenka, Andrea je svojevremeno, u rijetkom intervjuu, rekla:

„Nisam se nikada bavila manekenstvom, iako se to vrti po medijima. U Americi sam završila menadžment i više od toga ne bih željela otkrivati.“

Njen otac, Nebojša Rajačić, ugledni je plastični hirurg iz Bosne i Hercegovine koji je dvadeset godina radio u Kuvajtu. Tamo je vodio Kliniku za liječenje opeklina i plastičnu hirurgiju, a u Kuvajtu su Andrea i njena mlađa sestra Jovana završile srednju školu. Njihova majka Tatjana profesorica je ruskog jezika.


Andrea Rajačić. Imago

Prvo zajedničko dijete, sina Tristana, dobili su 2012., a zajedno imaju i sina Gabriela te kćerki Tatjanu.


Iako svoj privatni život čuva od znatiželjne javnosti, Andrea Rajačić rado je viđen gost na društvenim događanjima koje se odvijaju u britanskoj prijestolnici, a privatno se druži s mnogim celebrityjima, uključujući i Bekamove, zbog čega ne čudi da je bila na sinoćnjoj premijeri Netflixovog dokumentarca o Dejvidu Bekamu (David Beckham).

Instagram profil zaključan je za javnost, no vidljivo je da se prati, osim s Bekamovima, sa suprugom Lajonel mesija (Lionel Messi), Antonelom, ali i Petrom Eklston (Ecclestone).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.