RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA

Ana Nikolić ponovo uznemiravala Rastu: Došla mu je ispred stana, dozivala ga i prijetila mu, a onda pobjegla

Komšije iz Rastine ulice govore da to nije prvi put da Ana pravi skandale ispred njegovog stana

Rasta i Ana. Instagram

Kurir.rs

20.10.2023

Pjevačica Ana Nikolić ponovo je počela da pravi probleme svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti.

Nakon što je objavljivala privatne poruke, navodno je Nikolić rat nastavila ispred njegovog stana u Beogradu.

Pjevačica je, navodno, otišla taksijem do Rastine kuće jer joj nije odgovarao na poruke i pozive, a kako je nije htio pustiti u zgradu, počela je vikati i buditi komšije.

- Ana je ranije Rasti tokom svađa uništavala i grebala automobile od 100.000 eura, tako da za nju nije ništa to da ode ispred zgrade i pravi haos. Uredno je zvonila na vrata, prvo je htela ući tiho, a komšije je probudila muzika iz taksija pošto je vozaču tražila da pojača muziku. Počela je lupati i dozivati Stefana, ali on nije hteo ni da proviri, tek se poslije pojavio - prenosi Kurir.rs i otkriva da je Đurić u jednom trenutku izašao na terasu i kratko dobacio bivšoj.

- Rasta je te večeri samo u jednom trenutku izašao jer je stan visoko u prizemlju. Ani je tad dobacio: "Zovem policiju, ne pada mi na pamet da ovdje komšiluk sluša skandale." Kratko mu je nešto odgovorila, ali se nije čulo i onda kad je videla da se svjetla pale i da se stanari zgrade bude i gledaju kroz prozor, stavila je naočare i pobjegla taksijem - ispričao je izvor.

Komšije iz Rastine ulice govore da to nije prvi put da Ana pravi skandale ispred Rastinog stana, kao i da se on prestao jedno vrijeme prestao javljati svima.

- Ko zna što se oni prepucavaju! Istina je da se nekad super slažu, a ponekad ne mogu očima da se gledaju i onda je Ani najlakše da tako piše po društvenim mrežama – kazao je izvor Kurira.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.