KRILA SE OD NOVINARA

Snimila je s Merlinom duet: Sinoć se pojavila u Štark Areni, uživala na koncertu u loži

Mnogi nisu znali da je došla Senidah

Dino Merlin. Foto: Nidal Šaljić

L. K. P.

19.11.2023

Senida Hajdarpašić, poznata kao Senidah, sinoć se pojavila u Štark Areni, na koncertu Dina Merlina.

Pjevačica je poznata po tome što nema estradna prijateljstva i rijetko je možemo vidjeti na javnim događajima, ali sa Merlinom ima poseban odnos, koji se rodio kada su snimali duetsku pjesmu "Dođi".

Pjesma "Dođi" je izazvala snažne reakcije kod publike u regionu, a pjevačica je jednom prilikom rekla da je saradnja bila "pun pogodak".

- Ova saradnja nosi mnogo toga. Volim kad se pomjeraju granice u muzici i vjerujem da smo napravili pun pogodak ovim duetom. Mogu reći da su mi 2020. godinu, između ostalog, obilježili i saradnja i snimanja s Dinom. On je poseban umjetnik, čijoj muzici se divim i volim taj perfekcionizam kod njega - rekla je Senida


Senidah na Merlinovom koncertu. Instagram

Otkrila je da joj je još od najranijeg doba san bio da sarađuje sa njim.

- Često se prisjećam mog djetinjstva, pa i tinejdžerskih dana, kad sam stalno slušala Merlinovu muziku i zamišljala kako li je to pjevati s njim. Kad god sam putovala iz Slovenije ka Crnoj Gori s mamom i sa sestrom, uvijek smo slušale njegove pjesme i pojačale do maksimuma. To baš pamtim kao jednu iskrenu želju odmalena. Tako da sam danas svjedok da sve u šta iskreno vjeruješ i želiš, uz veliki rad i posvećenost će se ostvariti, kad dođe vrijeme za to - ispričala je Senidah za „Avaz“ u jednom intervjuu.


Senidah u loži. Instagram

Senidah se juče pojavila na koncertu Dina Merlina, ali je pokušala da se sakrije od paparaca i novinara.

Došla je u dugoj, crnoj bundi, nosila je crveni karmin i bila je vidno raspoložena. Na glavi je imala interesantan detalj, elegantnu crnu kapu, a u Areni je koncert posmatrala iz lože, gdje se krila od medija i fanova, kako bi u miru uživala u koncertu.

Pjevačica je bila u ženskom društvu, a po objavama na Instagramu čini se da se dobro zabavila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.