STARA ROMANSA

Svaku vezu je prekinula zbog treće osobe: Rada Manojlović prokomentirala Harisa Berkovića

Tek sada otkrila zašto je veza s Berkovićem bila drugačija od svih ostalih

Rada Manojlović. Instagram

O. T.

13.12.2023

Rada Manojlović odbija da priča o bivšem dečku Harisu Berkoviću, s kojim je bila šest godina u vezi i zato nikada nije otkrila tačan razlog raskida. Međutim, konačno je odlučila da prekine tišinu i stavi tačku na nagađanja da li je od pjevača bila prevarena, kako se nedavno šuškalo.

Pjevačica je tek sada otkrila zašto je veza s Berkovićem bila drugačija od svih ostalih u kojima je bila:

- Ova posljednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije uredu. Inače, muškarci su uvijek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako - rekla je Rada Manojlović.

Podsjetimo, pjevačica je vezu s Milanom Stankovićem, s kojim je sada u dobrim, prijateljskim odnosima, prekinula, jer je započela tajnu romansu preko poruka s Miomirom Gajićem, koji živi u Americi, a njega je poslije ostavila zbog pjevača Harisa Berkovića. Međutim i ta veza se završila, a svi se pitaju ko je ili ko će biti novi Radin izabranik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.