ISTRAGA U TOKU

Glumac kultne serije napadnut nasred ulice: Snimak incidenta uznemirio sve

Glumca Ijana Ziringa, koji je glumio u kultnoj seriji "Beverli Hils 90210", napala je grupa motociklista na ulici u Los Anđelesu

Jan Ziring. Instagram

D. H.

1.1.2024

Istraga o napadu je u toku, a snimak napada objavljen je na Instagramu. Komentariše se zašto mu niko nije priskočio u pomoć, dok je bila u toku nemila situacija. I to je samo jedno od pitanja koje je pokrenuo ovaj događaj.

Napad se desio juče ujutru u Los Anđelesu. Na snimku koji ekskluzivno objavljuje TMZ vide se kako se grupa motociklista približava vozilu glumca Ijana Ziringa na Holivudskom bulevaru, prije nego što je on izašao iz svog automobila. Brzo je zamahnuo prema jednom od motociklista čiji je motocikl stajao tačno ispred glumčevog automobila.

Ne zna se za sada razlog napada i da li se jedan od motocikala sudario sa Ziringovim vozilom. Prema izvoru TMZ-a, glumčevo vozilo je možda pogođeno prije nego što je svađa postala nasilna.

Nakon što je udario neidentifikovanog motociklistu, činilo se da je Ijan oborio osobu sa kacigom na tlo. Drugi motociklisti tada su počeli da napadaju glumca iz serije "Sharknado".

Napravljen je službeni izvještaj, u kojem se glumac navodi kao žrtva. Policija još nije uhapsila napadače i istražuje incident.

Kako piše TMZ, napada se završio tako što se Ijan vratio u svoj auto i odvezao se. Isto su uradili i napadači. Nakon napada niko nije zvao policiju, koja je kasnije obaviještena o svemu. Glumac se nije oglašavao povodom nemilog događaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.