OBJAVILA PRVU PJESMU

Lejla Burazerović za "Avaz": Ilma, Sajfer, Dženan i Lena su me javno podržali

Edita Aradinović je u jednom od intervjua navela kako je upravo “Amanet” jedna od najemotivnijih pjesama koje je slušala

Lejla Burazerović. Instagram

Sara Čengić

9.1.2024

Lejla Burazerović, učesnica jednog od najpopularnijih takmičenja pjevanja „IDJ showa“, govorila je za “Avaz” o svojoj novoj pjesmi, koju je nedavno izdala u sklopu ove produkcijske kuće, te o reakciji njenih fanova i pratilaca.

Kaže da je veoma zadovoljna kako je prošla njena nova pjesma “Amanet”.

- Baš sam bila emotivna kad je pjesma tek izašla, divni su komentari za “Amanet”. Dobila sam veliku podršku od poznatih izvođača i baš mi je puno srce što se tiče toga. Ilma Karahmet, Sajfer, Dženan Lončarević, Lena Kovačević i mnoge javne ličnosti su me podržale na mrežama i mnogo sam ih zahvalna - rekla je Lejla.

Za nju je “Amanet” božanstvena pjesma.

- Darko Dimitrov mi je poklonio pjesmu o kojoj sanjam odavno i mnogo sam ponosna što stojim iza nje. Pjesma je posvećena trenutnim dešavanjima u svijetu, ali svako može da je protumači kako želi. Zaista ima jaku poruku - kazala je Burazerović.

Njeni pratioci, ali i brojne poznate ličnosti, podržali su pjesmu, a Edita Aradinović je u jednom od intervjua navela kako je upravo “Amanet” jedna od najemotivnijih pjesama koje je slušala. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.