DOK TRAGA ZA SINOM

Pjevačica (77) objavila sliku s dečkom mlađim 39 godina: Plače dok ga grli

Ljubav je ljubav, napisala je Šer uz fotografiju

Aleksander Edvardson i Šer. Platforma X

L. S. R.

10.1.2024

Šer (Cher, 77) je na X-u podijelila fotografiju sa svojim mlađim dečkom Aleksanderom Edvardsonom (Alexander Edwardson,  38). Čini se na fotografiji da ona plače dok ga grli.

- Ljubav je ljubav -  napisala je Šer uz fotografiju.

Ovu fotografiju je Šer objavila samo dan nakon što joj je uskraćeno privremeno starateljstvo nad imovinom njenog sina Elijaha Blua Amana (Blue Allman).

Šer je zatražila kontrolu nad financijama svog 47-godišnjeg sina krajem decembra jer se boji da on ne može "upravljati vlastitim financijskim resursima" zbog navodne zlouporabe droge. 



Odnosno, smatra da će "sva sredstva koja dođu do Elijaha odmah biti potrošena na drogu i tako će ga ostaviti bez sredstava za život dovodeći Elijahov život u opasnost".

U novom dokumentu, od četvrtka, Šer tvrdi da joj je sin nestao. U četvrtak se Alman suprotstavio majčinim tvrdnjama u svom sudskom podnesku.

- Starateljstvo nad imanjem u ovom trenutku nije potrebno, ne postoji razlog za imenovanje konzervatora, predloženi konzervator nema pravo prvenstva i predloženi konzervator nije sposoban za obavljanje dužnosti - stoji u njegovim pravnim dokumentima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.