POBJEGLE OD SNIJEGA

Pjevačice zimu provode na egzotičnim destinacijama

Severina na Tajlandu, Maja završila na Sejšelima....

Maja Šuput, Severina i Teodora Džehverović. Instagram

20.1.2024

Mada su u Evropi posljednjih dana temperature bile ispod nule, a sada nam je stigao i snijeg, mnoge poznate dame iz regiona zimu su zamijenile ljetom, otputovale na egzotične turističke destinacije i skinule se u kupaće kostime.

Isklesanim tijelima i uživajući na suncu i prelijepim plažama pohvalile su se i na društvenim mrežama, gdje su prikupile mnoštvo komplimenata.

Severina se odlučila za Tajland. Na društvenim mrežama redovno objavljuje prekrasne prizore. Osim što je pokazala zavidnu figuru u bikiniju, jedan dan provela je i družeći se sa slonicom.

Pjevačica već nekoliko dana uživa na egzotičnoj lokaciji s prijateljem Davorom Grginom i prijateljicom Ivom Radić.

Seve na Tajlandu. Instagram

Seve je posljednjih nekoliko mjeseci održala niz koncerata, tako da je odmor zaslužila.

Maja Šuput napravila je pravu turu po Istanbulu i Dubaiju prije nego što su ona, suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom stigli na svoje posljednje odredište za odmor – Sejšele.

Na otok su stigli privatnim avionom, a u pričama na Instagramu Maja je već podijelila svoje dojmove s toga otoka koji je prava turistička atrakcija.

I Šuput svoje pratioce na društvenim mrežama časti redovno atraktivnim fotografijama u kupaćim kostimima.

Maja se na odmor uputila nakon još jedne uspješne godine, ispunjene brojnim nastupima i drugim angažmanima, a pred kraj 2023. privela je kraju i još jednu sezonu showa Supertalent, u kojem je već godinama gledamo kao članicu žirija.

Bh. pjevačica Ilma Karahmet boravila je u Dubaiju i uživala u prelijepom vremenu. a u njenom društvu je menadžer Dejan Malić.

- Odlučila sam malo da odmorim i odem u toplije krajeve zajedno sa svojim prijateljima. Imam mnogo planova za ovu godinu i uveliko radim na tome zajedno sa svojim timom. Nove pjesme i koncerti bit će uskoro za moju dragu publiku. Također, poželjela bih svima još jednom sve najbolje u ovoj godini i zahvalila bih se onima koji su bili i ostali uz mene - kazala je nedavno.

Na glasine o razvodu nije se htjela oglašavati u medijima.

Ilma Karahmet. Instagram

I pjevačica Teodora Džehverović otputovala u Dubai i to sedam dana nakon što je podvrgnuta operativnom zahvatu.

Iako su joj ljekari savjetovali da leži bar četiri sedmice dok rezovi ne zarastu, Teodora nije marila već je uradila po svom. Kupila je kartu i pobjegla u toplije krajeve. Rezove na stomaku, pokazala je fotografijama koje je podijelila sa plaže.

Čak je i kupaći kostim pomjerila tako da se sve vidi, mada kako njeni najbliži pričaju, pjevačica je kupila najskuplje kreme i meleme kako bi ožiljci bili što manji, jer kao pjevačica nosi dosta provokativnih stvari, pa ne bi voljela da joj to kvari izgled.

Teodora u Dubaiju. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.