PLAVA KRV

Izvori o stanju Kejt Midlton: Stvari "zvuče ozbiljno"

Nakon abdominalne operacije potrebno vam je mnogo strpljenja, a u početku je pomalo zastrašujuće, rekao je insajder iz klinike

Kejt Midlton. New York Post

L. S. R.

25.1.2024

Nakon neočekivane i iznenađujuće hospitalizacije Kejt Midltom (Kate Middleton) svi se pitaju o kakvoj je proceduri riječ, a izvor blizak kraljevskoj porodici za "People" je rekao da zvuči ozbiljno, ali i ne zabrinjavajuće.

Mnogi su zabrinuti 

Dok se Bakingemska palača trudi uvjeriti obožavatelje kraljevske porodice da je princeza od Velsa dobro i da njena abdominalna operacija nije ništa ozbiljno, mnogi su zabrinuti za njeno zdravlje. 

Izvori su za magazin "People" otkrili da Kejt nije podijelila planove za operaciju ni sa svojim prijateljima i porodicom, a kažu i da stvari "zvuče ozbiljno" zbog perioda oporavka od 10 do 14 dana.

Kejt je primljena u privatnu londonsku kliniku 16. januara, a Kensingtonska palača podijelila je vijest sljedećeg jutra i dodala da se od princeze ne očekuje ​​da se "vrati javnim dužnostima do nakon Uskrsa". Također, ponovili su da je njeno stanje nekancerogeno.

Fizioterapeuti su nevjerovatni

- Fizioterapeuti su nevjerovatni, pomažu vam da se oporavite i stanete na noge. Nakon abdominalne operacije potrebno vam je mnogo strpljenja, a u početku je pomalo zastrašujuće - rekao je insajder iz klinike. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.