HIEKE KONINGS

Playboyeva manekenka nije štedjela Leonarda Dikaprija pa otkrila kakav je u krevetu

Holivudski glumac našao se na meti jedne Playboyeve manekenke koja tvrdi kako je glumca upoznala u jednom tajnom klubu

Leonardo Dikaprio voli samo mlade djevojke. Društvene mreže

M. Z.

4.3.2024

Da su Leonardu Dikapriju (DiCapria) najmilije djevojke mlađe od 25, već je poznata stvar! Poznati holivudski glumac u posljednje vrijeme često se druži s mlađahnim manekenkama, što je izazvalo salve smijeha na društvenim mrežama gdje korisnici zbijaju šale na njegov račun. 

Pozvao je njegov menadžer

O svom susretu s Dikaprijem progovorila je i jedna Playboyeva manekenka, a glumca nije štedjela...

Dvadesetdvogodišnja Hieke Konings za Playboy je priznala kako se s holivudskim glumcem upoznala u jednom tajnom klubu, a na poziv njegovog menadžera provela je i jedan dio večeri s Dikaprijem.

- Bilo je to u tajnom klubu u LA-u, klubu u koji se ulazi samo na poziv. Vidjela sam ga kako sjedi u crnoj majici s kapuljačom i crnom kapom i uspostavili smo kontakt očima - objasnila je 22-godišnjakinja koja se iste večeri s glumcem i poljubila.

Glumac joj se nije previše svidio, a iskoristila je i priliku da opiše kako je to poljubiti se s 49-godišnjom zvijezdom:

- Bilo je uredu, ali definitivno nije najbolji poljubac koji sam imala.

Također, Konings je iskoristila priliku da zadirkuje Dikaprija zbog reputacije da voli samo djevojke mlađe od 25 godina, što je on i potvrdio te je kasnije pozvao da mu se pridruži u njegovom domu, no ipak je odbila.

- Reagirao je vrlo šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kad sam rekla da ga ne poznajem dovoljno, slatko je odgovorio da to poštuje - tvrdi Konings, koja je dodala kako je glumac naposljetku kući otišao s nekom drugom djevojkom.

Hieke je rekla da zna i kakav je glumac u krevetu!

Ima čudne zahtjeve u krevetu

Iako nije spavala s Leom, neke njene prijateljice provele su noć s njim te su joj priznale kako glumac ima neke ''čudne'' zahtjeve u sobi. Tvrdi kako joj je jedna prijateljica povjerila da je držao slušalice u ušima tokom seksa jer je nije želio čuti, a druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu. Plavokosa ljepotica tada je zaključila:

- Leo je prečudan i prestar.

Ipak, u posljednje vrijeme Dikaprio najviše vremena provodi uz italijansku manekenku Vitoriju Kereti (Vittoria Ceretti), koja u junu puni 26 godina pa je upitno hoće li glumac zbog nje ipak učiniti iznimku i ostati u odnosu sa ''starijom ženskom'', piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.