PROŠLE GODINE

Džejmi Foks konačno progovorio o zdravstvenom stanju zbog kojeg je ležao u bolnici

Prošle je godine Džejmi Foks hitno hospitaliziran, sve je bilo jako misteriozno, a njegova porodica nije otkrivala baš ništa o medicinsko

Sada cijeni svaku minutu koju ima. Richard Shotwell/Invision/AP

M. Z.

5.3.2024

U aprilu prošle godine fanovi su iz dana u dan pratili ima li kakvih novih vijesti o zdravstvenom stanju holivudskog glumca Džejmija Foksa (Jamie Foxx). 

Tokom snimanja filma

Naime, tokom snimanja filma ''Back in Action'' glumac se razbolio, a o njegovom je stanju nekoliko puta izvijestila njegova kćerka. S obzirom na to da je fanove jako zabrinuo neočekivanim zdravstvenim problemima, Foks je najavio kako će uskoro sve ispričati i riješiti taj misterij.

- Sada cijenim svaku minutu koju imam. Sve je sada drugačije. Ni najgorem neprijatelju ne bih poželio da prođe kroz ono što sam ja prošao, jer je teško kada shvatiš da si gotovo na samom kraju... onaj trenutak kada vidiš tunel. Ja sam vidio tunel, no nisam vidio svjetlo na kraju tunela - rekao je Foks u svom govoru povodom dodjele filmskih nagrada u decembru komentirajući zdravstveno stanje zbog kojeg navodno jedno vrijeme nije mogao govoriti.

Na posljednjem je pojavljivanju tokom ručka Udruženja afroameričkih filmskih kritičara u čast crne izvrsnosti objavio kako planira ispričati šta se zapravo dogodilo, ali priču želi ispričati na svoj način.

Ispričat će na pozornici

- Svi žele znati šta se dogodilo, a ja ću vam reći šta se dogodilo, ali moram to učiniti na svoj način - rekao je glumac gotovo godinu nakon čitave situacije koja je izazvala zabrinutost te dodao: ''Učinit ću to na smiješan način. Bit ćemo na pozornici. Vratit ćemo se korijenima stand-upa.''

Kasnije je otkrio kako svoju objavu planira nazvati: ''Ono što se dogodilo bilo je'' te će tada ispričati svoju stranu priče, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.