''MIKSALA'' S VIKLERIMA

Ivana Knoll se pohvalila novim uspjehom: ''Pa ti si najbolja!''

Moj prvi YouTube video je vani. Idite i poslušajte moj mini DJ set, napisala je Ivana uz prigodnu fotografiju sebe iza miksete

Ivana Knoll pokrenula YouTube kanal. YouTube

M. Z.

8.3.2024

Vatrena navijačica Ivana Knoll nedavno je zaplivala u muzičkim vodama, a sada je napokon objavila svoj prvi set. Novitetom se pohvalila na društvenim mrežama, a na YouTubeu je objavila snimak sebe kako ''miksa'', i to s viklerima na glavi, s mašinama za pranje veša u pozadini.

- Moj prvi YouTube video je vani. Idite i poslušajte moj mini DJ set - napisala je Ivana uz prigodnu fotografiju sebe iza miksete.

U videu Ivana ''miksa'' i pleše u ritmu, a nosi minijaturni roze top i crne tajice. Na glavi ima viklere i slušalice preko njih, dok u pozadini stoje starinske veš-mašine.

Fanovi su u komentarima podijelili svoje oduševljenje.

- Ti si najbolji DJ ikada - glasio je jedan od komentara.

Prisjetimo se, Ivana se nedavno obratila hejterima te pohvalila svojim uspjehom. Otkrila je i da je kupila stan u Majamiju, piše 24.hr.

- Cijeli život postoje oni koji me mrze. I za sve što radim dobiva puno pažnje jer sve što radim, radim odlično. I zbog tog razumijem frustracije drugih, ali nikada neću razumjeti da je muškarac ljubomoran na ženu... Dok vi puštate glazbu u vašim garažama, ja sam stvorena za velike stvari jer imam veća muda od vas - rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.