NA INSTAGRAMU

Nakon Goslingovog sjajnog nastupa oglasila se i Eva Mendez pa ga potjerala kući

Gosling je na pozornicu stao u ružičastom odijelu te zapjevao uz voljene kolegice Margot Robi i Gretu Gervig

Imao sjajan nastup. AP/Chris Pizzello

M. Z.

11.3.2024

Popularni glumac Rajan Gosling (Ryan Gosling) bio je nominiran u kategoriji najbolje originalne pjesme, a ''I'm Just Ken'' izveo je i pred punim Dolby Theatreom, u kojem, očekivano i prema davnom obećanju, nije sjedila njegova partnerica Eva Mendez (Mendes).


Pjesma ''I'm Just Ken'', uz hitove ''What Was I Made For'' te ''Dance The Night'', obilježila je ljeto i euforiju oko filma ''Barbie'', a jučer ju je Rajan Gosling još jedanput zapjevao i zaludio publiku koja ga je nagradila ogromnim pljeskom te tako podržala ružičasti ''Kenergy''. Uz publiku, u izvedbi je uživala Eva Mendez!

Gosling je na pozornicu stao u ružičastom odijelu te zapjevao uz voljene kolegice Margot Robi (Robbie) i Gretu Gervig (Gerwig), koje je nebrojeno puta pohvalio zbog njihovog rada na filmu. U euforiji nije zaboravio ni kolegicu Emu Stoun (Emma Stone) iz filma ''La La Land''.

(K)energičan i izuzetno zabavan nastup komentirala je i Eva Mendez, ali iz udobnosti svog doma.

''Odveo si Kena sve do Oskara, RG. Sad dođi kući, moramo smjestiti djecu u krevet'', napisala je Mendez pozirajući u sakou u kojem je Gosling nastupio.

Nije se pridružila Goslingu na ovogodišnjoj ceremoniji jer su davno odlučili da na takve događaje neće dolaziti u paru, a uz glumca je bila starija sestra Mandi, koja ga je pratila i kada je bio nominiran za ulogu u filmu ''La La Land'', piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.