I TO SE DOGODILO...

Ben Aflek zasjenio Dženifer Lopez: Promjena imidža koja će podijeliti mišljenja

Par je u subotu navečer uživao u noćnom provodu u Los Anđelesu gledajući utakmicu LA Lejkersa protiv Goldn Stejt Variorsa u Crypto.com areni

Ben više nema bradu. Instagram

M. Z.

19.3.2024

Ben Aflek (Affleck) veliki je ljubitelj sporta, posebno košarke, a subotu je proveo uz svoju suprugu Dženifer Lopez (Jennifer) i najmlađeg sina Samuela, koje je izveo na košarkašku utakmicu, gdje je i debitirao s novim lookom

Dženifer Lopez vječno je pojavom zanimljiviji dio bračnog tandema Aflek-Lopez, no ovaj put ipak je pobijedio zgodni glumac. Par je u subotu navečer uživao u noćnom provodu u Los Anđelesu gledajući utakmicu LA Lejkersa protiv Goldn Stejt Variorsa u Crypto.com areni, a pridružio im se i Aflekov 12-godišnji sin Samuel, koji je veliki ljubitelj košarke!


Popularna je pjevačica na utakmicu stigla odjevena u cool široke plave treperice koje je kombinirala uz najobičniju kraću bijelu majicu kratkih rukava i chic kratku jaknicu prekrivenu šljokicama. Uz šljokice na jakni, odgovarale su i šljokice na upečatljivim čizmama visoke pete.


Trendi je kombinaciji pridružila i ružičastu Chanel torbu, ali i velike sunčane naočale od kojih se u posljednje vrijeme ne odvaja.

Zanimanje za pjevačicu sada je još i veće nego inače jer je nedavno otkazala nekoliko nastupa u čak sedam gradova, a ni Lopez ni njen tim nisu ponudili nikakav uzrok ili objašnjenje za otkazivanje.

Uz Lopez, košarkašku je utakmicu posjetio i Ben Aflek te predstavio svoj novi imidž!

Taman nakon što smo se navikli na njegovu zamamnu muževnu bradu, Aflek je odlučio riješiti se brade te tako podijelio mišljenja fanova.

Svježe obrijan ipak je još vjeran bejzbolskim šiltericama, kariranim košuljama i Nike tenama, piše Tportal,

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.