VIĐENA NA SNIMCI

Oglasila se dvojnica Kejt Midlton: Sada je sve otišlo predaleko

Hajdi je u Velikoj Britaniji svojevrsna zvijezda i već 12 godina živi od svog izgleda

Dvojnica Kejt Midlton. Instagram

D. R.

19.3.2024

Britanka Hajdi Agan (Heidi), koju mnogi nazivaju dvojnicom Kejt Midlton (Kate Middleton), oglasila se nakon što se na društvenim mrežama počelo šuškati da se ona nalazi na snimci koju su objavili britanski mediji, a koja prikazuje princezu od Velsa koja s princom Vilijamom (William) izlazi iz lokalne trgovine u Windsoru.

- Očito se nagađalo jesu li na toj snimci Kejt i Vilijam. Dobila sam puno poruka na društvenim mrežama. Ljudi su mislili da sam to ja, ali nisam. Bila sam tad na poslu pa mogu reći da to nisam ja. Uvjerena sam 100 posto da su na toj snimci Kejt Midlton i Vilijam. Dakle, ona je živa, možemo biti sigurni u to. Sada je sve otišlo predaleko. Počelo je kao šala o tome gdje je Kejt, ali sada se stvarno pretvorilo u dramu. Ovo treba prestati - rekla je Hajdi za Mirror.

Britanka Hajdi Agan već dugo na Instagramu ima profil pod nazivom Kejt Midlton lookalike, gdje objavljuje razne fotografije na kojima pokazuje svoju sličnost s princezom. Hajdi je u Velikoj Britaniji svojevrsna zvijezda i već 12 godina živi od svog izgleda. Kupuje odjeću kakvu nosi Kejt Midlton, šminka se kao ona, nosi sličan nakit i istu frizuru.

Osim što je dobila hiljade bračnih ponuda, Hajdi je priznala kako je dobivala i prijetnje smrću. "Kad se to prvi put dogodilo, bila sam zatečena količinom mržnje koja dolazi od ljudi, ali sada sam naučila da je to jednostavno tako. Svako ima svoje mišljenje", objasnila je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.