U 65. GODINI

Iznenada preminula sestra Kris Džener: Rijaliti zvijezda joj posvetila emotivnu objavu

Volim te, moja lijepa sestro, napisala je

Kris Džener i Keren Hjuton. Instagram

D. R.

19.3.2024

Preminula je Keren Hjuton (Karen Houghton), sestra Kris Džener (Jenner). Imala je 65 godina.

TMZ piše da je u ponedjeljak u popodnevnim satima pozvana hitna pomoć u San Marcosu, no bilo je prekasno. Kerenin uzrok smrti zasad nije poznat, no strani mediji navode da je vjerojatno riječ o prirodnoj smrti.

Karen je bila Krisina jedina sestra. Zajedno su odrasle u San Diegu. Izvori bliski obitelji za TMZ su izjavili da je Kris vrlo uznemirena zbog smrti sestre, zatim se rijaliti zvijezda oglasila i na Instagramu gdje je objavila nekoliko starijih fotografija s Keren.

- S velikom tugom moram objaviti da je moja sestra Keren neočekivano preminula. Srce me boli zbog moje majke i nećakinje. Molim Boga da nas vodi kroz ovo teško vrijeme. Karen je bila predivna, bila je najslađa, najljubaznija, najosjetljivija i jako duhovita. Cijenila je svoju porodicu i prijatelje, a posebno svoju kćer.

Cijenim svaku uspomenu koju imamo zajedno. Njena smrt je podsjetnik da je život jako kratak i dragocjen te da nam sutra nije obećano. Moramo reći onima koje cijenimo koliko ih volimo. Volim te, moja lijepa sestro - napisala je Kris na društvenoj mreži.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.