TRIO FANTASTIKO

Sofija Rajović poslala poruku Jelisaveti Orašanin: Glumice stupile u kontakt nakon priče da su Teodosić i ona imali aferu

Odmah nakon Sofijinog priznanja mnogi su počeli da povezuju njen razvod s navodima da između nje i Teodosića nešto postoji

Jelisaveta i Miloš. Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas

M. Z.

20.3.2024

Čini se da je posljednjih dana glavna tema vezana za estradu razvod, budući da se sve glasnije šuška da je došlo do kraja ljubavi između Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a danas je svoj krah braka priznala i glumica Sofija Rajović.

Odmah nakon Sofijinog priznanja mnogi su počeli da povezuju njen razvod s navodima da između nje i Teodosića nešto postoji, kao što se šuškalo i prije nekoliko godina.


Sofija Rajović. Instagram

Glumica se oglasila povodom ovog te otkrila da se čula sa svojom kolegicom.

- Upravo sam poslala Jelisaveti poruku: "Izvini molim te što uvukoše i vas u ovu priču." To nikad nije ni bila istina za početak, a kamoli sad. Samo se desilo da ste saznali da sam se razvela u isto vrijeme kada se šuška i o njima - otkrila je Sofija, pa nastavila:

- Ja ne znam šta se s njima dešava. Rekla mi je: "Uvlače nas sve." Ja ne znam ni da li se ljudi razvode. Ja Jelisavetu poštujem kao kolegicu, imam lijepo mišljenje o njoj, ali nemam ideju stvarno o njenom privatnom životu. A to je i normalno, podvlačim tri puta - zaključila je ona.

Podsjetimo, Sofija je i ranije negirala da je imala nešto s Teodosićem.

- Nismo nikada bili zajedno. To je primjer da svako može da plasira priču koju želi, a da se glavni akteri i ne pitaju za istinitost te informacije. Mislim da je krajnje vrijeme da se na tu priču stavi tačka, ako ni zbog čega drugog, onda iz poštovanja prema Jelisaveti i njemu - ogradila se tada Sofija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.