USRED SKANDALA

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju plan kako prekinuti sav ovaj haos

Ova skandalozna situacija s Kejt mogla bi ih natjerati da promijene svoje običaje

Pobjeći će od svega. INSTAGRAM @1ROYALNEWS

M. Z.

22.3.2024

Kejt Midlton (Kate Middleton) i princ Vilijam (William) još nikad nisu izazvali skandal ovakvog razmjera, a pomalo i nepromišljeni potezi doveli su Kensingtonsku palaču do tačke u kojoj ne znaju koji sljedeći korak poduzeti. 

Otputovat će

Izvori bliski paru otkrili su da su Kejt i Vilijam šokirani kako se čitava situacija razvila, a navodno da Vilijam osjeća i frustracije.

Vilijam se navodno osjeća kao da ima svu težinu svijeta na svojim ramenima, a muči ga i pitanje hoće li haos ikada prestati...

Upravo zbog haosa i stresa koji su proživjeli, Vilijam i Kejt navodno razmatraju da za uskršnje praznike otputuju kako bi razbistrili glavu i riješili se stresa. Ipak, najvjerovatnije je da će se provozati tek nekoliko kilometara te se smjestiti u svom drugom domu Anmer Hallu s deset spavaćih soba na imanju Sandringham u Norfolku.

S obzirom na to da Džordž (George), Šarlot (Charlotte) i Luis (Louis) imaju skoro mjesec uskršnjih praznika, Kejt i Vilijam i inače vole odvojiti vrijeme samo za druženje s porodicom.

Kejt je i ranije najavila kako se njen povratak kraljevskim dužnostima može očekivati nakon Uskrsa, no nije specificirala znači li to da će se vratiti nakon Uskrsa ili nakon uskršnjih praznika koji završavaju u drugoj polovici aprila, tačnije 17. aprila.

Druženje u kapelici

Ipak, ostaje mogućnost i da će se pridružiti ostatku porodice u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Vindzor. Princ i princeza od Velsa obično prisustvuju službi s drugim starijim članovima kraljevske porodice, uključujući kralja Čarlsa (Charles) i Kamilu (Camilla), a hoće li Kejt za prvo pojavljivanje odabrati porodičnu atmosferu, vidjet ćemo, piše Tportal.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.