INFLUENSERICA

Nives Celzijus otkrila s kojim je crnogorskim fudbalerom bila u vezi: Naravno da se sjećam

Bila u braku s bivšim igračem Dinama Dinom Drpićem

Instagram

E. Ag.

3.4.2024


Influenserica Nives Celzijus (42) je dugo godina na sceni, a ovaj put je otkrila novu pikanteriju iz svog ljubavnog života.

Često objavljuje na društvenim mrežama golišave fotografije i zabavne sadržaje, a u jednom od njih je otkrila s kojim fudbalerom je bila u vezi.

Naime, u komentarisanju nekih starijih fotografija, sa svojom kćerkom, naišla je na neke na kojima se nalazila u društvu muškarca. Prvo, Nives nije htjela da otkrije o kome je riječ, tvrdeći da je to “neki drug”, a onda je ipak otkrila da se radi o bivšem momku, piše Cdm.me.

- To mi je neki drug iz Crne Gore. Hmm, pa ne znam. Dobro, to mi je dečko iz Crne Gore. Bili smo samo nekoliko mjeseci zajedno -kazala je Nives.

Potom je otkrila i o kome je riječ:

- Vanja Popović. Naravno da se sjećam. Bili smo nekoliko mjeseci skupa, ali smo prekinuli jer je on negdje u Španiji igrao fudbal.

Ovaj 47-godišnji Podgoričanin je u to vrijeme nastupao u Španiji, prvo za Sporting Hihon, potom Malagu i Hetafe. U Srbiji je igrao za Zemun, te Železnik iz Beograda, a karijeru je počeo u Budućnosti iz Podgorice.

Inače, Nives Celzijus je poznata po braku s bivšim igračem Dinama Dinom Drpićem, zajedno su bili devet godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.