MLADA PJEVAČICA

Učesnica Zvezda Granda izašla iz bolnice, a u stanu je dočekale poruke koje tjeraju suze na oči

Razmazit ćete me načisto

Dragica Zlatić. Instagram

Telegraf.rs

13.4.2024

Pjevačica Dragica Zlatić izašla je iz bolnice, a kod kuće su je dočekala brojna iznenađenja i pokloni dobrodošlice. Među njima su bili i oni od kolegica Aleksandre Mladenović i Aleksandre Bursać, pošto su joj poslale velike bukete cvijeća, piše Telegraf.rs.

- Dobrodošla kući - pokazala je Dragica cvijeće i čokolade koje su je dočekale.

- Draga naša Dragice, svaki naredni dan je tvoj dan. Mi znamo da možeš i vjerujemo u tebe. Poslije svake kiše dolazi duga i ne zaboravi to. Mislimo na tebe, volimo i ljubimo puno - pisalo je u poruci koja ju je dočekala.

Story Dragice Zlatić. Instagram

- Razmazit ćete me načisto - napisala je na storiju Dragica.

Podsjetimo, ona je pre nekoliko dana uz objavu uz bolnice poslala jaku poruku, ali nije navodila zbog čega je hospitalizovana.

- Ležim i razmišljam koliko smo bijesni i nezahvalni, koliko ništa ne cijenimo, a znate zašto? Zato što mislimo "Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumijeva" - napisala je ona.

- Kad te "klepi" pa ne možeš danima da mrdneš, misaona mi imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica... Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo - objasnila je Dragica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.