ATRAKTIVNA VODITELJICA

Supruga fudbalera Serhija Ramosa otkrila koliko puta sedmično vodi ljubav s mužem: Sve šokirala

Njihov brak traje od 2019. i donio im je četvoricu sinova

Otvoreno pričala o intimnosti. Instagram

Z. K.

16.4.2024

Poznata španska voditeljica Pilar Rubio (46) ima specifičan stil odjevanja, najčešće odjećom ističe svoju atraktivnost, i skoro uvijek je u sjajnoj formi. Sa suprugom fudbalerom Serhijom Ramosom spada u grupu najpoznatijih parova u Španiji i svijetu.

Njihov brak traje od 2019. i donio im je četvoricu sinova. O pozantom tandemu se svašta zna, a ono što je bilo nepoznato o njenom braku sa osam godina mlađim Ramosom, Pilar Rubio je otkrila gostujući u emisiji "La Resistencia", kontroverznog španskog voditelja Davida Bronkana, poznatom po intrigantnim pitanjima kakvo je svakako bilo i ono koje je postavio supruzi Serhija Ramosa i svojoj koleginici s obzirom na to da ona od 2014. vodi "El Hormiguera".

Bronka ju je pitao koliko puta sedmično vodi ljubav sa svojim suprugom. "

- Svaki dan! Ponekad i po nekoliko puta dnevno. Naravno, kada nisam u Madridu na snimanju emisije - odgovorila je Pilar i izazvala reakcije u studiju.

Voditelj se nadovezao: "Pa nije ni čudo što imate četvoro djece".

Pitanje o intimnim odnosima nije joj predstavljalo problem, na ono koje se ticalo njene voditeljske plate nije željela da odgovori što je također dio intime. Međutim, Pilar Rubio koja je pažnju privukla i ovim izdanjem, pristala je da otkrije koliko novca ima na bankovom računu.

- Samo 52.000 eura, i to je to", rekla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.