NOVI DETALJI

Šokantna ispovijest bivše bejbisiterke porodice Džinović: Šokirala javnost onim što je otkrila

Zivkala me je za sve i svašta, i tada sam shvatila da njoj nije potrebna samo bebisiterka, već lični asistent, kazala je bejbisiterka

Melina i Haris Džinović iz prošlih dana. Pixsell

Z. K.

17.4.2024

Danima unazad se priča o razvodu Meline i Harisa Džinovića, koji su stavili tačku na svoj odnos nakon 22 godine ljubavi. Ipak, da u posljednje vrijeme nije bilo sve kako treba u porodičnom domu na Senjaku govori činjenica da svakim danom isplivavaju novi detalji njihovog odnosa.

Bili su dosta mlađi

Između ostalog, Haris je otkrio da sin Kan ne govori s majkom skoro dva mjeseca, dok ju je kćerka Đina otpratila s Instagrama. Sada se, navodno, oglasila nekadašnja bejbisiterka koja je ispričala šta se dešavalo u vili porodice Džinović dok je radila za njih. Povodom ovih navoda pokušali smo da dobijemo komentar od Meline i Harisa, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta bezuspješno, piše Telegraf.rs.

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su djeca dobro. Od početka pratim u medijima cijeli ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vrijeme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali djeca su djeca i sigurno im nije prijatno zbog svega.

 Oni su uvijek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili razne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obziromna to da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da s njom imaju bliskiji odnos - rekla je ona, a zatim dodala da je sve postalo jasno kada je vidjela da Melina s djecom provede malo vremena.

- Sjećam se, recimo, kada sam odlazila s njima u Bečiće, jer oni tamo provode skoro cijelo ljeto... Mislila sam da će njih četvoro biti zajedno, a da ću ja biti u nekoj odvojenoj sobi, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo tako. Haris i Melina su bili u jednom dijelu hotela, a ja s djecom u drugom. Sve vrijeme sam bila s njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uveče u šetnje, išla s Kanom u teretanu, pratila Đinu kada je išla da se druži s drugaricama. 

Sa Melinom su se sretali samo nakratko u lobiju hotela - istakla je nekadašnja bejbisiterka za "Alo!", pa dodala da je ustajala prva kako bi, navodno, Melini zauzela dobro mjesto pored bazena, jer ona, navodno, nije željela s djecom na plažu.

- Harisa sam vidjela svega dva-tri puta, uvijek se nešto našali i stalno se raspitivao da li me djeca slušaju i da li je sve pod kontrolom. Melina je imala zamjerke na moj stajling, pa mi je nekoliko puta nudila da me odvede u šoping i kupi mi neku "normalnu" garderobu, na šta, naravno, nisam pristala jer sam po cijeli dan trčala s djecom i voljela sam da budem ležerno obučena. Svoju garderobu nije željela da nosi u vešeraj, već me je tjerala da njene stvari lično perem na ruke, uključujući i gaće i komplet donji veš, i mislim da je to trenutak kada sam počela da razmišljam o otkazu. 

Zivkala me je za sve i svašta, i tada sam shvatila da njoj nije potrebna samo bejbisiterka, već lični asistent i neko ko će joj bukvalno služiti kad god se njoj prohtije - rekla je ona, te dodala da Melina navodno uopće nije tako galantna.

Račun za telefon

- Prije nego što smo krenuli u Crnu Goru, Melina mi je više puta naglasila da, bez obzira na roming, telefon stalno mora biti dostupan, ali uz obećanje da će račun za telefon platiti ona. Kada smo se vratili za Beograd, samo mi je rekla: "Ja nemam ništa sa tim", pa sam gotovo trećinu mjesečne zarade potrošila na mobilni. Zbog svega sam odlučila da prekinem saradnju sa njima - rekla je bivša bebisiterka Đine i Kana, te priznala da joj jedna Đinina rečenica odzvanja u glavi.

- Nas dvije smo sjedile same na terasi i ja sam je zadirkivala za simpatiju iz škole, a onda smo nastavile da ćaskamo o momcima i zaljubljivanju. Tada mi je rekla: "I ja ću imati ovako ugovoren brak, udat ću se za nekog bogataša, a ovako ću biti s nekim koga volim". Mislim da tu rečenicu nikada neću zaboraviti, to me je baš rastužilo - završila je svoju ispovijest bivša bejbisiterka porodice Džinović, piše "Alo!".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.