LEGENDARNI PJEVAČ

Kiki Lesendrić pao sa 5 metara visine dok je pokušavao da spasi mačku

Na kraju, poručuje da je njegova mačka - dobro

Kiki Lesendrić. Tomislav Miletic/PIXSELL

Telegraf.rs

11.5.2024

Kiki Lesendrić pao je sa 5 metara visine i povijedio rame, piše Telegraf.rs.

Sve se desilo prilikom pjevačevog pokušaja da spasi svoju mačku sa drveta. Zbog toga već neko vrijeme ne može lagodno da se bavi onim što obožava da radi - igranjem tenisa.

- Nešto sam povrijedio rame, pa sam malo posustao. Spašavao sam mačku sa drveta, mačka je pobjegla u krošnju, a ja sam fljusnuo na zemlju. Pukao mi je jedan mišić - kazao je frontmen grupe "Piloti".

Bila je uplašena

- Tako je, pao sam se na drvo ispred studija. To je moja mačka i očekivao sam da će nekako da siđe. Međutim, bila je uplašena. Čitavih 6 do 7 dana je bila u krošnji dok nisu došli pravi Aca "Rescue Team Serbia" i spasili je profesionalno - dodao je roker.

Kaže da nije bio svjestan opasnosti kojoj se izložio.

- Kada mi je objašnjeno da sam mogao da se polomim, kao i većina ljudi kada pokušava da spase mačke sa drveta, što se često dešava, i da budem mnogo teže povrijeđen - rekao je Kiki za Grand.

- To je 5 metara, tolike su bile merdevine, od 5 metara, dok sam došao do nje i onda se to zaljuljalo sve i - opisao je Kiki situaciju.

Bio padobranac

Kao mladić se često penjao na drvo, pa nije ni pomislio da bi nešto moglo da pođe po zlu.

- Bio sam padobranac u 63. padobranskoj, mi znamo da padnemo, tako da mi od samog pada nije bilo ništa. Ali grana je pukla za koju sam se ukeb’o i otišla je ruka - ispričao je Kiki.

Na kraju, poručuje da je njegova mačka - dobro.

- Mačka je super, jedino što nisu super moji rezultati u teniskoj rekreativnoj ligi, ali nema veze. Najvažnije je u mom slučaju učestvovati, što bi rekao Pjer de Kuberten. Sada imam fiziotrerapije, puno mi je pomogao Miljan, terapeut Novaka Đokovića, kao i Peđa. Brinu se oko toga da mi bude bolje. I stvarno mi je bolje i to puno. Mogu da igram tenis iako nisam potpuno fit, ali to zahtijeva izvjesno vrijeme, jer rame je možda i najteže za povredu - zaključio je Kiki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.