OGLASIO SE NA INSTAGRAMU

Sin Dragane Mirković otkrio da li se seli u Srbiju: "Gube se prave vrijednosti"

U ovoj državi niko više ne vjeruje u Boga, djevojke se ugledaju na "Onlyfans" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac

Marko Bijelić. Instagram

Telegraf.rs

25.5.2024

Nakon što je Dragana Mirković saopšćla da se razvodi nakon 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića, njihova djeca Manuela i Marko, su također u žiži interesovanja, piše Telegraf.rs.

Draganini nasljednici su još prije nekoliko godina započeli samostalne živote, u svojim stanovima, a pjevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac, te su se djeca vratila u isti. Marko se sada oglasio putem Instagrama povodom života u Beču, pa otkrio da li bi se vratio u Srbiju.

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji.

- Gube se prave vrijednosti. U ovoj državi niko više ne vjeruje u Boga. Djevojke se ugledaju na "Onlyfans" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - rekao je Marko.

Podsjetimo, Marko je fizičkim izgledom očarao ljepši spol, a može se vidjeti da vrijedno radi na tome svojim treninzima.

Dragana donedavno nije pokazivala svoju djecu u javnosti, čak nisu imali ni društvene mreže gdje je ipak prepustila njima tu odluku, te su otvorili svoje naloge kada su smatrali da treba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.